Spor Daum topun ağzında

Daum topun ağzında

Paylaş
Daum topun ağzında

Ligde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa Kupası'nda üst üste 6 resmi maçtır kazanamayan Fenerbahçe'de gözler teknik direktör Christoph Daum'un üzerinde

Fenerbahçe son haftalarda dökülüyor... Taraftar üzülüyor, yönetim kahroluyor, koskoca Fener göz göre göre mum gibi eriyor... Söylemesi kolay, ortadaki tablo tam bir olay!

Sarı-lacivertliler, arka arkaya 6 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi... Kanarya; Diyarbakır, Manisa, biri kupada olmak üzere 2 Bursa karşılaşmasında ve Avrupa’daki Lille sınavlarında galibiyet alamadı..

Bunun neticesinde teknik direktör Christop Daum topun ağzına geldi. Kulübe yakın çevrelerde bugünkü İstanbul Büyükşehir Belediye maçının Daum’un son şansı olduğu dile getiriliyor.

Olası bir puan kaybı halinde yönetimin Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın yetkilerini artıracağı ve Daum’un yetki alanını kısıtlayacağı ileri sürülüyor. Bu arada Daum, futbolcularıyla yaptığı görüşmede Belediye’yi mutlaka yenmek zorunda olduklarını vurguladı.

Alman çalıştırıcı, “Sizden gerçek performansınızı sergilemenizi istiyorum. Gücünüzün yarısını ortaya çıkarın karşınızda hiçbir rakip duramaz. Size güveniyorum. Çıkın, kazanın. Size olan güvenimi boşa çıkarmayın” şeklinde konuştu.

Yusuf DURSUN

Haberin Devamı