Spor Daum'a aylık 250 bin Euro

Daum'a aylık 250 bin Euro

Paylaş
Daum'a aylık 250 bin Euro

Eintracht Frankfurt'a teknik direktör olarak gelen Christoph Daum'un sezon sonuna kadar ayda 250 bin Euro alacağı belirtildi

Bild gazetesinin haberinde, Eintracht Frankfurt’un 1. ligde kalması durumunda Daum’un yaklaşık 150 bin Euro daha alacağı ve sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılacağı, yıllık gelirinin de yaklaşık 1.5 milyon Euro olacağı belirtildi.

Basına tanıtılan ve bugün Eintracht Frankfurt ile ilk antrenmanına çıkan Daum, gazeteye yaptığı açıklamada, kulüp yönetiminin kendisini kulübün sportif ve ekonomik potansiyeli konusunda ikna ettiğini, Bundesliga’da görev almaktan büyük memnuniyet duyduğunun da bir sır olmadığını ifade etti.

Ailesinin bu kararı almasında önemli rol oynadığını kaydeden Daum, Eintracht Frankfurt’un 1. ligde kalacağına inanıp inanmadığı şeklindeki bir soruya karşılık da buna yüzde yüz inandığını, takımın sadece kötü bir dönemden geçtiğini, Avrupa Ligi için mücadele ederken sakatlıklardan dolayı bu hedeften saptığını söyledi.

Çeşitli Alman gazeteleri de bugün basına tanıtılan ve Eintracht Frankfurt ile ilk antrenmanına çıkan Daum’un, Frankfurt’un güçlü bir takım olduğuna inandığını ve yeni bir hava yaratmak için Frankfurt’a geldiğini söylediğini yazdı.

Haberin Devamı