Spor Daum'u getirmek istiyorlar

Daum'u getirmek istiyorlar

Paylaş
Daum'u getirmek istiyorlar

Hagi'de hayal kırıklığı yaşadığı belirtilen Polat'ın sportif direktör Sezgin'i Daum'la görüşmesi için görevlendirdiği vurgulandı

Frank Rijkaard’ın yerine takımın başına Gheorghe Hagi’yi getiren sarı-kırmızılı yöneticiler’in bu operasyon sonrasında mutsuz oldukları ve Hagi’nin Galatasaray’ı düzlüğe çıkaramayacağı kanaatine vardı.

Bunun için de başkan Adnan Polat’ın sportif direktör Adnan Sezgin’le bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi. İşte bu değerlendirmenin daha sonra, ‘Hocayı değiştirelim’ düşüncesiyle perçinlendiği ve Polat ile Sezgin’in yeni hoca arayışları için bir kere daha düğmeye bastıkları iddia edildi.

Listeye bazı isimler alında ama bunların en başındaki kişi tanıdık bir simaydı. Daha önce de Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi çalıştırdığı için Türk futboluna olan yakınlığından dolayı tercih Christoph Daum oldu.

DAUM 8 TRANSFER İSTEDİ

Başkan Adnan Polat ve sportif direktör Adnan Sezgin, Daum konusunda hemfikir olurken, Alman teknik adamla görüşmek üzere randevu talep edildi. Sezgin’in

Polat’ın isteği üzerine Almanya’ya giderek Daum’la bire bir masaya oturduğu ve pazarlığı bizzat gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Ancak Sezgin’in Almanya’da Daum’la yaptığı sıkı pazarlıktan ilk etapta sonuç alınamadı.

Çünkü, Alman çalıştırıcının devre arasında 8 yeni transfer istediği belirtildi. İşte bu durumun kulüp ekonomisine büyük sekte vuracağını düşünen Polat’ın ‘şimdilik’ kaydıyla görüşmeleri askıya aldığı ifade edildi.

Habertürk

Haberin Devamı