Spor Daum'un Melo aşkı

Daum'un Melo aşkı

Paylaş
Daum'un Melo aşkı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lille'in Brezilyalı forveti Melo'yu istiyor

Sarı-Lacivertli takımda Roberto Carlos’un ayrılmasıyla boşalan yabancı kontenjanı çok büyük ihtimalle forvetten yana kullanılacak. Daum, Altay ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından “Hücum hattına bir futbolcu alacağız” demişti. Alman teknik direktörün kafasındaki ilk ismin de Fransa’nın Lille takımında forma giyen Brezilyalı Melo olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Lille Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakibi. 24 yaşındaki futbolcu sakatlık sorunu nedeniyle bu sezon Lille formasını çok az giyebildi. Ancak 3 hafta önce oynanan Monaco maçında eski sağlığına ve formuna kavuştuğu görülen Melo 4-0 kazandıkları karşılaşmada 2 gol attı.

Daum’un daha önce de yönetime önerdiği ve uzun süredir takip ettirdiği Melo’nun 3 Ocak’ta İstanbul’a gelip sözleşme imzalayabileceği de sızan bilgiler arasında. ,

HAVA HAKİMİYETİ SÜPER

191 cm. boyundaki Tulio De Melo’nun en büyük özelliği hava toplarındaki etkinliği. Sağ ayağını da çok iyi kullanan Melo’nun bonservis bedelinin 3 milyon euro olduğu ifade edildi.

Eğer Melo, transfer edilirse bu sezon Fenerbahçe’nin Avrupa macerasında yer alamayacak. Çünkü Melo, Lille formasıyla Avrupa Ligi maçlarında oynadı. Ancak buna rağmen teknik direktör Daum, Melo’nun alınmasıyla Fenerbahçe’nin büyük güç kazanacağını, önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarında çok başarılı olacağını yönetime bildirdi.

Haberin Devamı

Yönetim de Daum’un bu raporu doğrultusunda Melo’nun transferi için harekete geçti.