Kültür - Sanat 'David Bowie Is Happening Now' Zorlu PSM'de
Paylaş
'David Bowie Is Happening Now' Zorlu PSM'de

“David Bowie Is Happening Now” belgeseli, Bowie’nin 70. yaş gününe özel tüm güne yayılacak bir etkinlik kapsamında, 8 Ocak Pazar günü 3c1m’in katkılarıyla  Zorlu PSM’de gösterilecek

2013 yılında Victoria & Albert Museum tarafından oluşturulan, hala turnede olan, “müze tarihinin en hızlı satan sergi” unvanını taşıyan “David Bowie Is” sergisinin belgeseli, BAFTA ödülü sahibi Hamish Hamilton tarafından çekildi. Moda, sanat ve müzik ile tüm güne yayılacak etkinlik Radyo Eksen ve Vogue Türkiye’nin medya desteğiyle gerçekleşecek.

MODA, SANAT VE MÜZİK BİR ARADA


David Bowie Is Happening Now” gösteriminin yanı sıra Türk modasının önemli isimlerinden Deniz Berdan ve Begum Berdan, Ezra&Tuba, Aslı Filinta, Tuba Ergin, Maid In Love, Jacquette By Elvan, Mavi Kazado’nun Bowie ilhamlı tasarımlarının da sergileneceği ve satışa sunulacağı etkinlik, konuşma serileri ve Radyo Eksen Session’la tüm güne yayılacak.

BU SÖYLEŞİLER KAÇMAZ


David Bowie’nin eski sevgilisi, “Psychedelic Suburbia: David Bowie and The Beckenham Arts Lab” kitabı ve The Guardian yazarı Mary Finnigan ile “Bowie ile Yaşamak”, Vogue Türkiye Presents: “Moda ve Müzik” söyleşileri gösterim öncesinde gerçekleşecek.

Haberin Devamı