Spor David Villa'nın ayağı kırıldı

David Villa'nın ayağı kırıldı

Paylaş
David Villa'nın ayağı kırıldı

Barcelona'nın golcü futbolcusu David Villa'nın kaval kemiği kırıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, Katar’ın El Sadd takımıyla oynanan FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nın yarı final maçındaki bir pozisyonda rakip takımın savunma oyuncularının arasında kalan ve bacağına darbe alan David Villa’nın kaval kemiğinde kırık olduğu belirtildi.

Uluslararası basında yer alan haberlerde ise son dönemlerde adı İngiliz kulüpleriyle de anılan futbolcunun, sahalardan en az 6 ay uzak kalabileceğine işaret edildi. Villa, takımıyla bu sezon oynadığı 15 lig maçında 5 gol attı.

SANTOS VE BARCELONA FİNALDE

Öte yandan El Sadd maçını 25 ve 43. dakikalarda Adriano, 64. dakikada Seydoau Keita ve 81. dakikada Maxwell’in attığı gollerle kazanan Barcelona, finalde Santos’un rakibi oldu.

Bu iki takımın adlarını finale yazdırmasıyla, Lionel Messi ile Neymar’ı karşı karşıya görmek isteyenlerin hayalleri de gerçekleşmiş oldu. Adı, Avrupa transfer borsasında sıkça duyulan Neymar, geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösteriliyor. Futbolcunun yetenekleri, Messi’nin futbol kabiliyetiyle kıyaslanıyor.

19 yaşındaki futbolcu, her ne kadar Messi’nin ayarında olmadığını söyleyerek mütevaziliğini korusa, Messi de her ne kadar en iyi olmak gibi bir derdi bulunmadığını söylese de, "en iyi" tartışması, Pele ile Maradona arasındaki atışmaların yeni gündemini oluşturuyor.

Futbolseverler, iki futbolcunun karşı karşıya geleceği final maçını 18 Aralık pazar günü izleme şansını bulacak.

Haberin Devamı