Siyaset Davutoğlu ve Akdoğan'dan sır görüşme
Paylaş
Davutoğlu ve Akdoğan'dan sır görüşme

Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik izleme heyeti tepkisi sonrası İstanbul'da dikkat çekici anlar yaşandı. Çözüm sürecinde kritik görevler üstlenen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Davutoğlu elleriyle konuşmalarını perdeleyerek hararetli bir görüşme gerçekleştirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Ak parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen Bahar Şenliği'ne katıldı. Davutoğlu, buradaki konuşmasının sonunda sendeledi. Dengesini güçlükle sağlayan Başbakan Davutoğlu'na, koruma müdürü de yetişip destek verdi.

Haberin Devamı

Başbakan konuşmasının ardından yerine geçtiğinde de koltuğunu değiştirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan arasında Sare Davutoğlu oturuyordu.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28664","28664","201503","28664-277171.jpg","1", "0","Davutoğlu ve Akdoğan'dan sır görüşme");

ŞENLİKTE MİNİ GÖRÜŞME

Görüntülerde yok ama başbakan eşinden izin isteyip, Akdoğan'ın yanına geçti. İkili dakikalar boyunca hararetli bir şekilde konuştu. Yavuz Bingöl sahnedeyken gerçekleşen bu sohbette, konuşulanlar dudak okumasıyla anlaşılmasın diye hem Davutoğlu hem de Akdoğan tedbirliydi. Dudaklarını elleriyle kapatarak konuştular. Yalçın Akdoğan'ın gerginliği yüzüne yansıdı.İkili konuşurken Sare Davutoğlu araya girip sahneyi gösterdi. Başbakan sahneye doğru el sallarken bu derin sohbet de sona erdi.

Haberin Devamı