Türkiye (Son Dakika) Dayak yediği ile kaldı

Dayak yediği ile kaldı

Paylaş
Dayak yediği ile kaldı

Mersin'de kuyumcu soymaya çalışan kişi sert kayaya çarptı

Olay, bugün sabah Yenişehir ilçesindeki Okan Büyüknisan’a ait Nisan Kuyumculuk’ta meydana geldi. Kuyumcuya giren Volkan Aybakan, işyeri sahibi Okan Büyüknisan’a tabancasını doğrultarak altınları istedi. Kısa süre şaşkınlık yaşan Büyüknisan, ani bir hareketle eline vurup tabancasını düşürdüğü soyguncuyla boğuşmaya başladı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28360","28360","201503","28360-273728.jpg","1", "0","Silahlı kuyumcu soyguncusu iş yeri sahibini böyle darp etti!");

İşyerinde çıkan arbede sırasında kuyumcunun yardımına yetişen yan taraftaki bir esnaf ise, sopayla saldırgana vurmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran soyguncu, tabancasını da olay yerinde bırakarak kendisini bekleyen kiralık olduğu belirlenen araçla kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, işyerinde inceleme yaparken, tabancanın ise kuru sıkı olduğu belirlendi. Hafif yaralanan Büyüknisan, soyguncunun dükkandan her hangi bir şey alamadığını söyledi.

Öte yandan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, soygun girişiminde bulunan Volkan Aybakan ile adı açıklanmayan otomobili kiralayan şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

DHA