Türkiye (Son Dakika) Dayak yememek için 'Canlı bombayım' diye bağırdı

Dayak yememek için 'Canlı bombayım' diye bağırdı

Paylaş
Dayak yememek için 'Canlı bombayım' diye bağırdı

Gaziantep'te kız arkadaşını görmek için gitti mahallede, "Burada ne işin var" diyen gençlerle tartışan M.A., dayak yiyeceğini anlayınca "Ben canlı bombayım, kendimi patlatırım" diye bağırdı. Böylece dayak yemekten kurtulan M.A.'yı polis serbest bıraktı

Kız arkadaşını görmek için Gaziantep Hacıbaba Mahallesi Farabi Sokak’a giden M.A.'yı gören gençler "Bizim mahallenin kızlarına mı asılıyorsun?" diye üzerine yürüdü. Bir süre tartışan M.A., kalabalıkla baş edemeyeceğini ve dayak yiyeceğini anlayınca eline bir cisim alıp, "Ben canlı bombayım. Yanımdan uzaklaşmazsanız kendimi patlatırım" diye bağırmaya başladı.


KALABALIK KORKTU


Korkan kalabalık M.A.'nın çevresinden uzaklaştı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine giden polisler M.A.'yı gözaltına aldı.

M.A, polise verdiği ifadede mahalle sakinlerinin kendisini sevmediğini ve kız arkadaşı ile görüşmesini istemediğini söyleyerek "Orada bulunanlar beni dövmek için toplandı. Ben de kaçamayacağımı anlayınca canlı bomba olduğumu söyledim" dedi. M.A, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

AA

Haberin Devamı