Gündem Dayakçı damadın kafasını ezdiler

Dayakçı damadın kafasını ezdiler

Paylaş
Dayakçı damadın kafasını ezdiler

Adana'da Zeyni Alper, nikahsız yaşadığı eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla, kayınpederi ve 2 kayınbiraderi tarafından başına taşla vurulup, bıçaklanarak öldürüldü

Döner ustası Zeyni Alper'in, 2 yıl önce düğün yapıp, nikahsız yaşadığı, 10 aylık bir çocuk annesi eşi 19 yaşındaki Sümer G., eşinin kendisine şiddet uygulaması, dövmesi nedeniyle babaevine gitti.

Eşinin eve dönmesini isteyen Zeyni Alper de, görüşmek için kayınpederinin Gürpınar Mahallesi'ndeki evine gitti. İddiaya göre, Alper ile kayınpederi Serhan G. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Serhan G. ile oğulları 15 yaşındaki Ö.G. ve 16 yaşındaki M.G., Alper'in başına taşla vurup, sırtından bıçakladı. Kavga nedeniyle yaşanan bağrışmalar ve gürültüye koşan komşuları, polise haber verdi.

Ağır yaralı olan Zeyni Alper, polisin çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ancak, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili baba ve 2 oğlu gözaltına alındı.

Yaşı küçük olan çocuklar, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Katil zanlısı kayınpederin, polisteki sorgusunda, "Eve geldi. Küfür etti. Kavga ettik. Olay büyüdü. Ne olduğunu anlamadım" dediği öğrenildi.

Sümer G.'nin olay sırasında aynı mahallede babaevine birkaç sokak uzaklıktaki ağabeyinin evinde olduğu anlaşıldı.

Murat KİBRİTOĞLU-Salih ÜÇTEPE/ADANA (DHA)