Gündem Dayı dehşeti

Dayı dehşeti

Paylaş
Dayı dehşeti

Tartıştığı yeğenlerinden birini öldürdü, diğerini ağır yaraladı

Ardahan'da, alacak- verecek yüzünden yeğenleriyle tartışan 38 yaşındaki İsmet Avcı, dehşet saçtı. Avcı'nın bıçakladığı 37 yaşındaki Orhan Çelik öldü, 32 yaşındaki Turan Çelik ise ağır yaralandı. Kaçan cinayet şüphelisi dayı, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 10.00 sıralarında kent merkezindeki İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Daha önceden aralarında alacak- verecek yüzünden husumet bulunan dayı İsmet Avcı, caddede karşılaştığı yeğenleri Orhan Çelik ve Turan Çelik'le yine tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede karşılıklı hakaretlerle kavgaya dönüşürken, İsmet Avcı belinden çıkardığı bıçakla 2 yeğeninin üzerine saldırarak rastgele vurmaya başladı.

Hastaneye kaldırılan 2 kardeşten kalbine bıçak isabet eden Orhan Çelik yaşamını yitirdi. Turan Çelik'in durumun da ağır olduğu bildirildi.
Yeğenlerini sokak ortasında bıçakladıktan sonra kaçan İsmet Avcı polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olayı duyan Çelik Ailesi Devlet Hastanesine koştu. Hastane önünde Orhan Çelik için ağıtlar yakan annesi ve yakınları fenalık geçirdi.

DHA

Haberin Devamı