Gündem Dayı ve yengesini öldürüp kaçtı

Dayı ve yengesini öldürüp kaçtı

Paylaş
Dayı ve yengesini öldürüp kaçtı

Dayı ve yengesini öldürüp kaçtı

29 yaşındaki Yasin Soytürk İstanbul'dan gelerek, Kayseri'nin Tomarza İlçesi Köprübaşı Köyü'nde oturan dayısı 76 yaşındaki İsmail Tekdemir ve yengesi 73 yaşındaki Saniye Tekdemir'i bıçakla öldürdükten sonra kaçtı.

Haberin Devamı

İstanbul'da oturan Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu Yasin Soytürk, 3 gün önce köydeki dayısı 76 yaşındaki İsmail Tekdemir'i ziyaret etmek üzere önceki gün Köprübaşı Köyü'ne geldi.

Yasin Soytürk, perşembe günü dayısı İsmail Tekdemir'le birlikte tarlaya gitti. Soytürk, tarlada dayısını traktörle ezmeye kalktıktan sonra bıçaklayıp, traktörle üzerinden geçti. Dayısının cesedini tarla kenarında bulduğu naylon ve toprakla örten Yasin Soytürk, traktörü evin önüne park ettikten sonra içeri girip, mutfakta yemek pişiren yengesi Saniye'ye arkadan saldırıp, boğazını kesti.

Evdeki para ve takıları alan Yasin Soytürk, köyden ayrıldı.

Yakınları 2 gündür haber alamadıkları Tekdemir çiftini aramaya başladı. Önce evde Saniye Tekdemir'in, daha sonra da tarlada İsmail Tekdemir’in cesedi bulundu. Talihsiz çiftin cesetleri yapılan otopsi ardından toprağa verildi. Kaçan Yasin Soytürk'ün aranmasına başlandı.

Haberin Devamı

DHA