Spor 'Dedektif Bilic'

'Dedektif Bilic'

Paylaş
'Dedektif Bilic'

Liverpool-Beşiktaş maçına geniş yer veren İngiliz basınında Indepent gazetesi, Slaven Bilic'i dedektife benzetti.

UEFA Avrupa Ligi’nden dün gece oynanan ve evsahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren Liverpool-Beşiktaş maçı, İngiliz basınında geniş yer buldu.

Independent gazetesi, Beşiktaş menajeri Slaven Bilic’in "açık yakalı gömleği ve cebindeki sigara paketiyle yan çizgide özel dedektif gibi devriye gezdiğini" yazan gazete, Bilic’in West Ham ve Everton gibi takımlara oynarken Liverpool’u hiç yenemediğini ve dün akşam da bunu yapamadığını belirtti.

Beşiktaş’ın "çok disiplinli bir savunma ortaya koyduğunu" yazan Independent, "Liverpool, 10 yıl önce Avrupa Kupası kazandığı Atatürk Olimpiyat Stadı’na gittiğinde dün akşamki performansından daha iyi bir oyun sergilemeli" yorumunu yaptı.

Gerrard, Balotelli’ye tepki gösterdi

Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyen kaptan Steven Gerrard, İngiliz ITV kanalında yaptığı değerlendirmede, penaltıyı Balotelli’nin kullanmasına tepki gösterdi.
Deneyimli futbolcu, yaptığı değerlendirmede, "Jordan penaltıyı atmalıydı. Kural kuraldır. Henderson atmalıydı. Mario biraz sinsi davrandı. Sonuçta Mario golü attı, hakkını vermek lazım tabii ama futbolcuların tartışmasını görmek hoş değil. Jordan durumu iyi idare etti. Mario’nun golü atmak istediğini gördü" ifadelerini kullandı.
Balotelli ise maçtan sonra sosyal paylaşım sitesi Instagram’dan yaptığı açıklamada, Henderson’a teşekkür etti.

Haberin Devamı