Spor 'Dede'yi bile arattı!

'Dede'yi bile arattı!

Paylaş
'Dede'yi bile arattı!

Ligin 23. haftasında 45 puan toplayan Daum yönetimindeki Fenerbahçe, hükmen kazanılan Ankaraspor maçı dışarıda bırakıldığında geçen sezon yerden yere vurulan “Dede” lakaplı Aragones'in gerisinde kaldı

Oynadığı son 7 resmi maçta 4 mağlubiyet 3 beraberlik alan Fenerbahçe’de teknik direktör Christoph Daum artık iyiden iyiye tartışılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi’nden elenen, ikinci yarısına lider başladığı Süper Lig’de de 3.’lüğe gerileyen Fener’de ilginç bir tablo göze çarpıyor.

Haberin Devamı

Ortaya çıkan istatistiklerde Alman teknik adam idaresindeki Sarı- Lacivertli ekibin, geçtiğimiz sezon sonunda adeta arkasından teneke çalınarak kovulan ‘Dede’ lakaplı hoca Luis Aragones’e oranla daha kötü bir performans sergilediğini gösteriyor.

Fenerbahçe’ye tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşatan İspanyol çalıştırıcı bile geçen sezonun 23. haftasında 43 puan toplamıştı. Bu yıl ise küme düşürüldüğü için hükmen galip sayılan Ankaraspor karşılaşması dışarıda bırakıldığında Kanarya 42 puanda kaldı. Bu nedenle taraftar Christoph Daum için “Dede’yi bile arattı” yorumlarını yapıyor.

Aslıhan ÇİL