Dünya Dedikodu cezası

Dedikodu cezası

Paylaş
Dedikodu cezası

Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile karısı Carla Bruni'nin birbirlerini aldattıklarını yayan kişi Avrupa Parlamentosu'ndanmış!

SARKOZY MİSİLLEME YAPTI

Haberin Devamı

Fransa’nın eski Adalet Bakanı ve şimdiki Avrupa Parlamentosu milletvekili Rachida Dati’nin, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile karısı Carla Bruni’nin birbirlerini aldattıkları dedikodusunu yayan isim olduğu iddia edildi.

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Sarkozy’nin bu dedikoduyu Dati’nin yaydığına inandığını ve ‘misilleme’ yapmaya karar verdiğini yazdı. Gazeteye göre, Rachida Dati’nin iktidardaki Halk Hareketi Birliği (UMP) partisinin yerel seçimlerde aldığı yenilgiyle ilgili eleştiride de bulunması üzerine Sarkozy, 14 Mart’ta Fransa ulusal polis şefi Frederic Pechenard’ı arayarak Dati’nin şoförlü limuzini ve üç korumasının bir saat içinde geri çekilmesi talimatını verdi.

EMİR BÜYÜK YERDEN

Korumalarından biri Dati’ye bu talimatı “Üzgünüm hanımefendi, emir büyük yerden” diyerek bildirdi. Dati, faturası İçişleri Bakanlığı tarafından ödenen cep telefonunu da kaybetti.

Haberin Devamı

Sarkozy’nin 2007’de kabinesine aldığı Fas asıllı Rachida Dati, Fransa’da bu kadar üst düzey bir bakanlığa getirilen ilk Müslüman kadın olmuştu. Kabinenin yıldızlarından biri olarak görülen Dati, geçen yıl Sarkozy’nin gözünden düşmüş ve koltuğunu kaybetmişti.