Magazin Defne Samyeli'den kayınvalidesine veda mesajı

Defne Samyeli'den kayınvalidesine veda mesajı

Paylaş
Defne Samyeli'den kayınvalidesine veda mesajı

Kayınvalidesini kaybeden Defne Samyeli, üzüntüsünü duygu yüklü bir mesajla paylaştı

Yaşadığı üzüntüyü kayınvalidesi ile bir fotoğrafı instagram hesabından paylaşan ünlü sunucu şunları yazdı:

"Böyle güzel gülerdiniz. Biraz genç kız neşesi ve mahcubiyeti, çokça da bir İstanbul hanımefendisine yakışır ağırbaşlılıkla. Ben sizi hep gülerken gözümün önüne getireceğim. Yakışan o çünkü.

Bugün sevenleriniz için bir devir kapandı... Ne eşi bulunmaz günlerdi onlar. Şahane sofralarınız, gelinlere, oğullara, torunlara, dünürlere, onların akrabalarına, arkadaşlarına, yaşı kaç olursa olsun herkese saygı, zarafet dolu misafirperverliğiniz. Her şartta herkesi memnun etmeye çalışmanız.

Haberin Devamı



Bugün babam sizi konuşurken 'Çok güzel bir hayat yaşadık' dedi, gözlerimizi doldurdu. Benim yetişkinliğe adım attığım dönemde ailem oldunuz, kayınvalideden öte 'Anneciğim' oldunuz, 'canım kızım' dediniz. Kahkaha dolu onlarca kişilik yemekler, scrabble'lar, takılmalar, havadisler, dertleri, mutlulukları paylaşmalar, Bodrum gezileri, tatiller... Hepsinde siz varsınız.

Birlikte büyüttüğümüz bebekler artık kocaman gençler oldu. Ve hakikaten bir devir kapandı. İçim acıyor. Nur içinde yatın. Her ölüm erken. Daha çok şey vardı sanki konuşacak, birlikte şahit olunacak... Sizi seviyor ve özlüyorum."