Spor Defoe Harekatı

Defoe Harekatı

Paylaş
Defoe Harekatı

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Aykut Kocaman, Tottenham'da forma giyen İngiltere Milli Takımı'nın golcüsü için harekete geçti. Kocaman'ın bu transferi bitirmek üzere Ada'ya gideceği öğrenildi

Chelsea’den Miroslav Stoch’u renklerine katarak transferde ilk bombasını patlatan Fenerbahçe’de yaşanan gol problemini çözmek için Jermaine Defoe gündeme geldi. Sportif Direktör Aykut Kocaman, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham’da forma giyen 28 yaşındaki golcü futbolcuyu transfer etmek için düğmeye bastı. Kocaman’ın Güney Afrika’daki Dünya Kupası Finalleri’nde İngiltere Milli Takımı’nın formasını da giyen Defoe’nun transferini görüşmek üzere önümüzdeki günlerde Ada’ya gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

KARİYER REKORUNU KIRDI!

Futbola Charlton Athletic’de başlayan Defoe, daha sonra West Ham ve Bournemouth’da forma giydi. 2005’te ise Tottenham’a geçerek adından söz ettirmeye başladı. 2007’de Portsmouth’a transfer olan yıldız forvet, 2009’un ocak ayında tekrar eski takımı Tottenham’a döndü. Portsmouth formasıyla çıktığı 36 maçta 17 gol kaydeden Defoe, Londra ekibinde ise 42 maçta 21 kez ağları salladı. Defoe 22 Kasım 2009’da 9-1 kazanılan Wigan maçında 5 gol atarak kariyer rekoru kırdı.

KALKAVAN'DAN SERT ELEŞTİRİ

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Şadan Kalkavan, son gelişmelerle ilgili açıklamalar yaptı. Radyospor’a konuşan Kalkavan, “Aykut Kocaman üzerine oyunlar oynanıyor. Aykut’la Daum birbirlerini kuyusunu kazmak için her türlü yöntemi deneyecek” Kalkavan diye konuştu.

Haberin Devamı

GUIZA'NIN ELİ KOLU BAĞLI!

Fenerbahçe’de hayal kırıklığı yaratan Güiza, sıkıntılı dönemden geçiyor. Avrupa’dan birçok kulübün talip olduğu İspanyol golcü, bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle eli-kolu bağlanmış Güiza durumda.

Aykut Kocaman