Türkiye (Son Dakika) Dehşet anları böyle görüntülendi

Dehşet anları böyle görüntülendi

Paylaş
Dehşet anları böyle görüntülendi

İzmir Alsancak'ta, intihar amacıyla üçüncü kattaki evinin penceresine çıkan alkollü kadını sevgilisi içeriden tutmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Camdan sarkan ve kendini bir türlü içeri çekemeyen kadın, alt balkondan tırmanarak yardıma koşan vatandaşın çabalarına rağmen yere çakıldı

İzmir'in Alsancak semtinde, erkek arkadaşı ile tartıştığı öne sürülen 26 yaşındaki A.E.A., pencereyi açarak intihar girişiminde bulundu. Atlamak üzereyken erkek arkadaşı kollarından yakalamasına rağmen yukarı çekemediği, kendisi de basacak yer bulamadığı için tutunamayan genç kadın, 3’üncü kattan zemine düşerek yaralandı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28058","28058","201503","28058-270037.jpg","1", "0","Sevgilisiyle tartışan genç kadın çıktığı pencereden düştü");



BASIP KENDİNİ YUKARI ÇEKECEK BİR YER BULAMADI


Olay, saat 04.00 sıralarında Alsancak semtindeki bir apartmanda meydana geldi. Alkollü olan ve erkek arkadaşı ile tartışan A.E.A. intihar etmek amacıyla 3’üncü kattaki evin penceresine çıktı. Ayağı kayan A.E.A. düşmek üzereyken, erkek arkadaşı kollarından onu yakalamayı başardı. Bir süre pencerede sarkan ve erkek arkadaşı tarafından tutulan kadın, basıp, kendisini yukarı çekecek yer bulamayınca, daha fazla dayanamadı.

YANDAKİ DÜKKANIN TENTESİNE BAŞINI ÇARPTI


3’üncü kattan boşluğa düşen genç kadını, ikinci kat balkonuna çıkan bir kişi tutmak istedi. Bu sırada vücudu yatay hale gelen A.E.A, yandaki bir dükkanın tentesine başını çarptıktan sonra yere düşerek yaralandı. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine sevk edilen polis ile 112 sağlık ekipleri yere düşen A.E.A.’ya ilk müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

Ardından ambulansa konulan yaralı kadın, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan A.E.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA