Türkiye (Son Dakika) Dehşet saçtı!

Dehşet saçtı!

Paylaş
Dehşet saçtı!

Trabzon'da iki otomobildeki gençler arasında az hasarlı kazanın ardından başlayan tartışma, kavgaya dönüştü

Kavga sırasında 35 yaşındaki Mustafa Ersoy’u bıçaklayan Mustafa Ö., "Ne yapıyorsun, niye bıçakladın?" diyerek tepki gösteren bulunduğu aracın sürücüsü 23 yaşındaki Cemil Bahçekapılı’yı da bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 2 yaralıdan Bahçekapılı kurtarılayayarak öldü.

Haberin Devamı

Olay dün saat 23.45 sıralarında Ayasofya Kavşağı’nda meydana geldi. Kavşakta iki aracın çarpışmasıyla iki araçta da hafif hasar oluştu. Kazanın ardından iki araçtakiler arasında başlayan tartışma, giderek büyüdü.

Çıkan kavga sırasında, Cemil Bahçekapılı’nın kullandığı otomobilde bulunan Mustafa Ö., diğer araçtaki gençlerden Mustafa Ersoy’u bıçaklayarak yaraladı. İddialara göre Mustafa Ö., daha sonra da "Ne yapıyorsun, niye bıçakladın?" diyerek kendisine tepki gösteren Cemil Bahçekapılı’ya saldırdı.

Boğazına ve vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan ve ağır yaralanan Bahçekapılı, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamadı. Mustafa Ersoy’un ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Polis, olay sonrası 1 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de yaraladığı iddia edilen Mustafa Ö.’nün de aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Fatih TURAN/ TRABZON, (DHA)