Dünya Dehşeti dondurdu

Dehşeti dondurdu

Paylaş
Dehşeti dondurdu

İngiltere'de aşçı Peter Wallner, eşi Melanie'yi aldattı. Yakalanmaktan korkunca da eşini başına kızartma tavasıyla vurarak öldürdü ve...

CİNAYET VE SEKS

Haberin Devamı

İngiltere’de aşçı Peter Wallner (34), eşi Melanie’yi (30) Emma Harrison ile aldattı. Bunun ortaya çıkmasından korkan koca, korkunç bir plan yaptı. Peter Wallner, önce karısını başına kızartma tavasıyla defalarca vurarak öldürdü. Sonra da cesedi, cinayetin hemen ardından sipariş edip evine getirttiği derin dondurucuya koydu.

Cinayetin üzerinden 24 saat geçmeden de sevgilisiyle karısının yatağında sevişti. Peter Wallner, eşinin ailesine ve arkadaşlarına “Melanie beyin kanamasından öldü. Ölüm sertifikasını henüz çıkarttıramadım” dedi.

KOMŞULARI GÖRDÜ

Daha sonra mangaldan aldığı külleri bir kavanoza doldurarak eşinin ailesine verdi. Böylece karısının ailesinin Güney Afrika’daki çiftliğine ‘gömülmesini’ sağladı. Cinayetten 3 yıl sonra sevgilisiyle yurtdışına yerleşmeye hazırlanan Peter Wallner, geçtiğimiz günlerde derin dondurucudaki cesedi sarıp çöp kutusuna attı.

Haberin Devamı

Çöpçüler, çok ağır olan çöp kutusu yüzünden Peter Wallner ile tartışmaya başladı. Bu sırada komşuları çöp kutusundan dışarı taşan ayak bileğini gördü. Katil koca tutuklandı.