Yaşam Dekorasyonun gizli kurtarıcıları: Puflar

Dekorasyonun gizli kurtarıcıları: Puflar

Paylaş
Dekorasyonun gizli kurtarıcıları: Puflar

Dekorasyonun tamamlayıcı parçalarından pufların kullanım alanları sadece yatak odalarıyla sınırlı değil. Yeri geldiğinde üzerine oturulabilen, dinlenmek için tercih edilen ve hatta zaman zaman sehpa ya da sandık olarak kullanılan puflar, artık birçok evin kurtarıcısı durumunda.

Ev dekorasyonunda kullanılan ve aynı anda birçok işlevi yerine getiren puflar, yaşam alanlarının en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlıyor. Kullanım içerikleri ve şekillerine göre de dekorasyonu kuvvetlendiriyor. Fonksiyonel mobilyaların yanı sıra, pratik kullanımlarıyla öne çıkan puflarla birçok dekorasyon alternatifi yaratmak mümkün. Akıllı değişim konseptiyle hem konfor arayan hem de yer tasarrufu etmek isteyenlere yardımcı olan Buka, koltuk ve kanepelerin tamamlayıcıları olan puflar için de birçok seçenek sunuyor.

Haberin Devamı

KÜÇÜK EVLERİN KAHRAMANLARI

Eve alınacak her eşyanın saklama yeri bulunan ya da farklı şekillerde kullanıldığında da yer kazandıran özellikleri yaşam alanlarını genişletiyor. Rahatlığı ön planda tutan Buka’nın sandıklı puflarına hem fazla eşyalarınızı yerleştirebilir hem de geniş boyutuyla pufları dilediğiniz noktada koltuk işleviyle kullanabilirsiniz. Özellikle köşe koltuk takımlarının tamamlayıcısı olarak tasarlanan geniş puflar, küçük evlerin konforunu artırıyor. Kare formatındaki puf modelleri, farklı tonlardaki renk alternatifleriyle her tarzdaki ev dekorasyonuna uyum sağlıyor. Aynı zamanda sehpa altına yerleştirilebilen puflar, yaşam alanlarını genişletmeye yardımcı oluyor. Bazı modelleri ise tepsili olan Buka puflarının üzerinde yer alan tepsi, sehpa görevi görüyor. Kılıfları değiştirilebilen; dikdörtgen, kare, oval ve yuvarlak gibi çeşitli model ve ölçülerde puf seçeneklerini Buka’da bulmak mümkün.

Haberin Devamı

Geniş hacimli puflar kadar mini puflar da koltukların tamamlayıcısı olarak hala kullanılıyor. Buka’da pufların mini formatları, TV koltuklarının tamamlayıcıları olarak tercih edilebiliyor. Böylelikle TV izlerken ayaklarınızı dinlendirerek, günün yorgunluğu ve stresini üzerinizden rahatlıkla atabilirsiniz.