Spor Del Bosque: Kupa henüz bitmedi

Del Bosque: Kupa henüz bitmedi

Paylaş
Del Bosque: Kupa henüz bitmedi

2010 Dünya Kupası'nda İsviçre'ye 1-0 yenilen İspanya şok yaşarken teknik direktör Vicente Del Bosque, "Dünya Kupası henüz bitmedi" dedi

Maçın ardından İspanyol basınına açıklama yapan Del Bosque, İsviçre karşısındaki en büyük eksikliklerinin, "son vuruş" olduğunu söyledi.

İspanyol teknik adam, "İlk maçta kazanmak önemli. Bunu kahramanca denedik ama bizim günümüz değildi. Eksik olan kale önündeki son vuruşlardı. Üstünlük kurduğumuz bir takıma karşı kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

CASİLLAS: KİMSE BEKLENİYORDU

İspanya’nın kaptanı ve kalecisi İker Casillas da "Hiç kimse bu sonucu beklemiyordu. Oynadığımız oyunla bu maçın kaybedileceğini kimse ummuyordu. İsviçre’nin golü karambolden geldi" yorumunu yaptı.

İSPANYA'YA BÜYÜK ŞOK: 0-1

Maç sonrasında İspanya’nın soyunma odasının "sıkıntılı" olduğunu kaydeden Casillas, "Bu şekilde yenilmek kolay değil" dedi.

İspanyol futbolcu Xavi Hernandez de "Sonuç adil değil ama futbol böyle. Bu bize bir sopa oldu ama hemen toparlanacağız. Her şeyin bize bağlı olduğunu unutmamalıyız" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Dünya Kupası’na ilk kez favori olarak başlayan İspanya’nın ilk maçını kaybetmesinin, ülke basınında şaşkınlık yarattığı görüldü. İsviçre karşısında alınan yenilginin "adil olmadığını", hatta golün ofsayt olduğunu savunan İspanyol medyası, her şeye rağmen takıma güvendiklerini vurguladı.

Haberin Devamı