Spor Del Neri, Juventus yolunda

Del Neri, Juventus yolunda

Paylaş
Del Neri, Juventus yolunda

Serie A takımlarından Sampdoria'nın teknik direktörü Luigi Del Neri'nin Juventus'un başına geçmek üzere olduğu belirtildi

İtalyan spor medyasında yer alan haberlere göre, 2009-2010 sezonunda Serie A’da başarılı bir sezon geçiren ve gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne ön elemelerden olmak koşuluyla katılmaya hak kazanan Sampdoria’da, bu başarının en önemli mimarlarından teknik direktör Luigi Del Neri’nin, Juventus için görevinden ayrıldığı bildirildi.

Del Neri’nin, Sampdoria Başkanı Riccardo Garrone ile bu sabah yaptığı telefon görüşmesinde, Juventus’un başına geçmek için Sampdoria’daki görevini bıraktığını ve Juventus’u çalıştırmanın kendisi için çok önemli bir fırsat olduğunu söylediği ifade ediliyor.

Teknik direktör Del Neri’nin, Sampdoria’dan ayrılıp Juventus’un başına geçmesinde sadece resmi açıklamaların eksik olduğu kaydedildi.

Son günlerde yaşanan gelişmelerin ve İngiltere’nin Liverpool takımını çalıştıran İspanyol Rafael Benitez’in Juventus’a kesin olarak "Hayır" demesinin ardından siyah-beyazlı kulüpte, gözler Sampdoria’da başarılı bir sezon geçiren Luigi Del Neri’ye çevrilmişti.

Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan Sampdoria’da, teknik direktörlük görevi için şu anki en büyük adayın Chievo’nun başında bulunan Domenico Di Carlo olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı