Spor Delfino: Türkiye favorilerden biri

Delfino: Türkiye favorilerden biri

Paylaş
Delfino: Türkiye favorilerden biri

Arjantin Milli Takımı'nın NBA patentli ünlü oyuncusu Carlos Delfino, "Şampiyonada, Türkiye, İspanya, Yunanistan ve tabii ki kendimizi favori görüyorum" dedi

Dünyanın tanınmış spor markalarından biri olan Nike’ın, basketbolu kutlamak ve basketbolseverlere oyunlarını geliştirme fırsatı sunmak amacıyla Kayseri Erciyes Siteleri Barış Manço Parkı’nda yaptırdığı basketbol sahası, Arjantinli oyuncu Delfino tarafından hizmete açıldı.

Basketbol sahasına giren ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Delfino, şampiyona organizasyonundan memnun olduğunu ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadıklarını bildirdi.

Delfino, bir gazetecinin, şampiyonanın favorisinin kimler olduğu şeklindeki sorusuna, "Şampiyonada, Türkiye, İspanya, Yunanistan ve tabii ki kendimizi favori görüyorum. Bu takımların şampiyonada şimdiye kadar sergiledikleri performans gerçekten etkileyici" yanıtını verdi.

"ERSAN VE HİDAYET'İ BEĞENİYORUM"

Bir gazetecinin, "Türk Milli Takımı’ndan beğendiğin oyuncular var mı" sorusunu ise Delfino, "Türk Milli Takımı’nda gerçekten çok iyi ve yetenekli oyuncular var. Bunlardan Hidayet Türkoğlu’nu NBA’dan tanıyorum. Ersan İlyasova da NBA’den takım arkadaşım. Kendisini çok iyi tanıyorum" diye yanıtladı.

Basketbolun kendisi için ne anlam ifade ettiğinin sorulması üzerine de Delfino, basketbolun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu, hatta basketbolu yeni kız arkadaşıymış gibi gördüğünü söyledi.

Kayserisporlu oyuncu Cangele’yle tanıştıklarını da bildiren Delfino, Kayseri’de henüz yöresel lezzetleri tatma şansı bulamadıklarını, şampiyonadan sonra Kayseri mutfağını mutlaka tatmak istediğini belirtti.

Soruları yanıtlayan Delfino, daha sonra genç basketbolcularla potaya atış yaptı ve imzaladığı topları gençlere hediye etti.

Haberin Devamı