Spor Delgado Beşiktaş'ta kaldı

Delgado Beşiktaş'ta kaldı

Paylaş
Delgado Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Delgado BAE takımlarından Al-Wasl ile anlaşamazken, yeniden siyah-beyazlı takımla antrenmanlara başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Siyah Beyazlı takım bu sabah yapılan çalışmaya tam kadro başlarken, şut çalışması sırasında sağ dizinden sakatlık geçiren kaleci Ramazan Özcan, tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenmanın ısınma koşuları ile başladığı ve yüksek tempolu koşularla devam ettiği öğrenildi.

Daha sonra pas ve şut çalışmaları yapan Siyah Beyazlı oyuncular, antrenmanı yarım sahada taktik çift kale maçla tamamlandı.

DELGADO KALDIĞI YERDEN DEVAM

Öte yandan 12 Şubat cuma günü Birleşik Arap Emirliği Ligi takımlarından Al-Wasl ile görüşmek üzere Dubai'ye giden Matias Delgado dün akşam İstanbul'a döndü.

Bu sabah Siyah Beyazlı takım ile antrenmana çıkan Arjantinli oyuncunun haziran ayına kadar kiralık olarak forma giymek için görüştüğü Al-Wasl takımı ile maddi konularda anlaşamadığı ve Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmaya devam edeceği öğrenildi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Övünç Özdem/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı