Spor Delgado ile coşarız

Delgado ile coşarız

Paylaş
Delgado ile coşarız

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Rodrigo Tabata basın mensuplarının karşısına çıkarken, gelecek için umut dolu konuştu

İlk olarak kampı değerlendiren yıldız oyuncu, “Harika bir çalışma ortamı içinde olduğumuzu söyleyebilirim. Bu sezon önümüzdeki 3 kupada da başarılı olmak için yapmamız gerekenleri çalışıyoruz. Yeni teknik direktörümüz çok sakin bir yapıya sahip. Şu anda sadece bizi izliyor. Hepimizi tek tek takip ediyor. 28 futbolcu için buraya geldik. Herkes takımdaki yeri için çabalıyor. Sakatlığımı atlattım. Takımla birlikte yeniden antrenmanlara çıkıyorum. Elimden geleni yapıp bu takımda kalmaya çalışacağım. Ancak son kararı tabi ki teknik direktörümüz Schuster verecektir” dedi.

Haberin Devamı

Delgado ile oyun yapılarının benzerlik taşıdığını ifade eden Tabata, “Geçen sezon aynı takımda olmamıza rağmen birlikte forma giyemedik. Antrenmanlarda onunla beraber oynamaktan çok zevk alıyorum. Eğer teknik direktörümüz ikimize aynı anda görev verirse birlikte büyük işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Eski teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok iyi bir insan olduğunu söyleyen Tabata şöyle devam etti: “Geçen sezon bana haksızlık yaptığını veya yeteri kadar forma şansı vermediğini söylemem doğru olmaz. Beraber çalıştığımız sürece kendisi ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana her zaman yardım etmeye çalıştı. Ancak 24 kişilik bir kadromuz vardı ve 11 kişiyi sahaya sürmek zorundaydı.”