Magazin "Delikanlı ol karaktersiz"

"Delikanlı ol karaktersiz"

Paylaş
"Delikanlı ol karaktersiz"

Şarkıcı Lerzan Mutlu, söz verdiği halde kendi televizyon programı yerine Seda Sayan'ın programına katılan Alişan'a ağır yüklendi: Biraz delikanlılık dersi al da gel!

Şöhretler dünyasında her gün Twitter üzerinden bir tartışma yaşanıyor. Son olarak Lerzan Mutlu ile Alişan arasındaki gerginlik Twitter'a yansıdı. Cine 5'te 'Yüksek Topuklar' isimli program yapan şarkıcı Lerzan Mutlu, söz verdiği halde programına gelmeyen, üstelik aynı gün Seda Sayan'ın programına katılan Alişan'a sanal ortamda ateş püskürdü.

Haberin Devamı

HADDİNİ BİLDİRİRİM

Dobralığıyla tanınan Mutlu, Alişan'ın cep telefonuna, "Sen karaktersiz bir y...aksın. Demet'ten biraz delikanlılık dersi al da gel" sözlerinin yer aldığı bir mesaj atarak tepkisini dile getirdi. Alişan'ın sekiz yıldır defalarca kendisine aynı şeyi yaptığını, ancak her defasında ona yeni bir şans verdiğini söyleyen Mutlu, şöyle devam etti: "Alişan konservatuvardan arkadaşım. Sekiz yıldır televizyon programı yapıyorum, bir tanesine bile gelmedi. Buna rağmen kendisini yine programıma çağırdım. Gelmediği gibi bir de başka bir programa katıldı. Söz verip gelmemek iş ahlakına uygun bir tavır değil. Üstelik ben bu insanı yaptığı yanlışlara rağmen askerde ziyaret ettim. Lerzan Mutlu haksız yere kimseye laf söylemez." Alişan ise sessiz kalmayı seçti.

Haberin Devamı