Gündem Delikanlı şoför!

Delikanlı şoför!

Paylaş
Delikanlı şoför!

Minibüs şoförü Veysel Sever, araçta unutulan ve içinde 5 bin 420 lira bulunan cüzdanı polise verdi

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde minibüs şoförü Veysel Sever, araçta unutulan ve içinde 5 bin 420 lira bulunan cüzdanı polise teslim etti.

Rahatsızlandığı için evinde bir süredir yatan eşi Nuri Demirci'nin maaşını Denizli'den alarak bugün öğle saatlerinde İzmir’e gelen Huriye Demirci, İzmir Otogarı'ndan Aliağa minibüsüne bindi. Minibüsten inen Demirci içinde 5 bin 420 lira bulunan cüzdanı minibüste unuttu. Cüzdanını unuttuğunu farkeden Demirci, Önce minibüsün bağlı olduğu şirkete gitti, minibüs şoförünün ev adresini öğrendi. Demirci, minibüs şoförünü evinde bulamayınca durumu polise bildirip evine döndü.

KARAKOLDAN ARADILAR

Akşam saatlerinde gelen telefonla karakola giden Demirci, minibüs şoförünün cüzdanı polis merkezine getirip teslim ettiğini öğrendi.

İçerisinde eşinin maaşının bulunduğu cüzdanı alan Demirci “Namuslu insanlara bugün herzamankinden daha çok ihtiyacımız var, haram para kimseye fayda getirmez. Böyle delikanlı insanlar az da olsa var. Allah bin kere razı olsun” dedi.

Minibüs şoförü Veysel Sever de, “Parayı bulduğum an ‘Bu ekonomik krizde belki bir ailenin nafakasıdır, belki evlenecek gençler vardı, arabada düğün alışverişinden geliyorlardı, onların parasıdır’ diye düşündüm. Daha sonra Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Erdinç Şen’i arayarak arabamda müşterilerden birinin para çantasını düşürdüğünü, bunu karakola teslim edeceğimi söyledim ve benimle gelmesini istedim. Sonra karakola götürerek aileye teslim ettik. Gerçekten bir ailenin parasıymış, çok mutlu oldum” diye konuştu.

İZMİR, (DHA)