Bilim - Teknoloji Dell, iş dünyasına kavisli monitör ile geliyor
Paylaş
Dell, iş dünyasına kavisli monitör ile geliyor

Dell, daha çok iş dünyasına hitap eden 34 inç boyutunda P3418HW modeli kavisli monitörü ile bu alanda olan bir boşluğu doldurmayı düşünüyor

Birçok üretici son zamanlarda kavisli mönitörlerini iş dünyasından daha fazla oyun sektörü için pazarlamaya çalışıyordu. Son zamanlarda çok az sayıda firma iş dünyasına büyük ekran ve kavisli ürünlerini sunmaya başladı. Bu firmalardan biri olan Dell, 34 inç boyutunda kavisli ekranı 34 inç boyutunda P3418HW ile bu alanda olan bir açığa çare olmayı düşünüyor.

Dell P3418HW modeli ile piyasaya girecek olan ürün 34 inçlik 2560×1080 piksel çözünürlükte bir ekran ile kullanıcıya ulaşıyor. Kavis sayesinde çoklu uygulama görüntüleme hizmetini sunarak kullanıcıya oldukça pratik bir deneyim sunulması amaçlanıyor. Finans yada veri analizi gibi çoklu ekran ile hizmet veren iş kollarını hedef alan ürün iki ayrı sistemden görüntü aktarım gerçekleştirebiliyor. Dell Easy Arrange yazılımı sayesinde ekranda olan uygulama pencerelerini organize etmenin yanında, resim yanına resim yerleştirme yada resim içine resim yerleştirme gibi durumlara olanak sağlıyor. Bunların yanında 9W çift hoparlör ile kullanıcıya oldukça iyi ve güçlü bir ses imkanı sunuyor. HDR desteği de ürün dahilinde unutulmayan özellikler arasında gösterilebilir.

Dell tarafından piyasaya çıkarılan bu ürün iş dünyasının içinde yer alan birçok sektöre oldukça rahat bir çalışma deneyimi sunacak gibi gözüküyor. Ürüne sahip olmak isteyen kullanıcılar yada kurumlar 699 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Nokia 7, 5.2 inç ekran ve Dual-Sight kamera ile geliyor

Haberin Devamı