Yaşam Delphin'lerde yılbaşı keyfi

Delphin'lerde yılbaşı keyfi

Paylaş
Delphin'lerde yılbaşı keyfi

Antalya'daki Delphin Diva Premiere ve Delphin Palace Otelleri zengin gösteri seçenekleriyle süslü yılbaşı programı sizi yeni yılı karşılamaya davet ediyor

Yeni bir yıla “merhaba” derken kendinize torpil geçmek istiyorsanız, Delphin Palace ve Delphin Diva Premium size kendinizi özel hissettirecek. Her iki otelin de yılbaşı gecesi programında, enfes tatların damağınıza yer edeceği gala yemeği, kulaklarınızın pasını silecek canlı müzik, keyifli dakikalarınızı pekiştirecek.

Rus Revü gösterisi ve yılbaşı eğlencelerinin vazgeçilmezi oryantal show bulunuyor. Dünyanın en büyük tur operatörü TUI’nın 500 bin tatilci üzerinde yaptığı anketler sonucu aldığı ödüllerle başarısı tescillenen Delphin Otelleri’nde kendinizi misafirden öte ailenin bir bireyi gibi hissedeceksiniz.

Delphin Diva Premiere ve Palace’ta birbirinden farklı eğlence seçeneği sunuluyor. Diva Premiere’de içindeki on kadar bar ve gece kulübü ile keyifli dakikaların ardı arkası kesilmiyor. Her yaşa uygun çeşitli animasyonların olduğu otelde, çocuklu aileler için de tatili kolaylaştıracak alternatifler sunuluyor.

Delphin Otellerinde lunapark, çocuk diskosu, çocuk sineması, çocuk dinlenme odaları ve çocuk mönüleri yer alıyor. Çocuklara özel dekore edilmiş çocuk restoranlarında her şey çok keyifli ve eğlenceli… Renk renk mini ahşap sandalyeler, mini masa ve tabureler, çocukların çok sevdiği masal kahramanları…

230 metre uzunluğundaki özel plajı ve modern, konforlu dekore edilmiş odalarıyla Delphin Diva Premiere’de detayların bütünleşmesinden oluşan mükemmelliği yaşayacaksınız.

Otelin ana binasında, her biri doğa ve deniz manzarasına sahip tam 390 oda bulunuyor. 374 standart, 11 aile, 2 engelli, bir balayı çiftlerine özel Pink Moon Suite, bir Kral Dairesi ve bir de Presidential Suite’ten oluşan otelin Pink Moon Suite, Kral Dairesi ve Presidential Suite odalarında VIP servis de bulunuyor.

Delphin Diva Premiere, dünya mutfak kültürünün seçkin ürünlerini, yeme-içmenin keyfiyle bütünleştirerek sunuyor. 600 kişi kapasiteli Delphin Diva Premiere ana restoranının, küçük misafirleri için çocuk mönüsü, sağlığına dikkat edenler için ise özel diyet mönüsü mevcut. Otelin diğer restoranları; Fransız ve Japon Mutfağı’nın seçkin yiyeceklerini tadabileceğiniz Sapphire Restoran, Uzakdoğu esintileriyle dekore edilmiş Fusia Restoran, İtalyan Mutfağı’nın leziz yemeklerini sunan Bella Restoran, taptaze balıkları tadabileceğiniz Balıkchı Restoran ve Geleneksel Türk Mutfağı nimetlerinin sunulduğu Le Kebap Restoran.

Delphin Palace’ta lezzetin ise ucu bucağı yok. Otelde, Fransız, Osmanlı, İtalyan, Çin, Japon, Meksika ve Balık restoranları hizmet veriyor. Üstelik tüm bu özel restoranlardan ekstra bir ücret ödemeden gönlünüzce faydalanabiliyorsunuz. Yani kısaca … ‘‘Tatilinizi Delphin Otellerinde yapmadıysanız tatil yapmış sayılmazsınız’’

www.delphinhotel.com

Haberin Devamı