Magazin Demet Akalın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Ay Allah'ına kurban be!

Demet Akalın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Ay Allah'ına kurban be!

Paylaş
Demet Akalın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Ay Allah'ına kurban be!

Popçu Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, Etiler'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da içinde bulunduğu konvoyla karşılaştı. Demet Akalın, konvoyun fotoğrafını Instagram'da ''Ay Allah'ına kurban be Cumhurbaşkanım'' notuyla paylaştı

Şarkıcı Demet Akalın kocası Okan Kurt'la birlikte Etiler'de araçta seyir halindeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyuna denk geldi.

Sosyal medya paylaşımlarında yaptığı imla hatalarından dolayı takipçileri tarafından sürekli eleştirilen Demet Akalın, son paylaşımıyla yine şaşırtmadı.

Eşi Okan Kurt'la birlikte aracında yolculuk ederken bir anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuyla karşılayan Demet Akalın, o anları kayıt altına alarak sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak story'de yine yazım hatası yaptı.




DEMET AKALIN'DAN SİBEL CAN'A ZEYTİN DALI!

Öte yandan Demet Akalın ile Sibel Can arasında yıllardır süren küslükle ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir gelişme yaşandı.



Demet Akalın, Sibel Can'dan nikah şahidi olmasını istemiş ancak Can, nikaha iki gün kala şehir dışında konseri olduğunu söyleyerek şahit olamayacağını bildirmişti.

Bunun üzerine Demet Akalın, Sibel Can'a sinirlenmiş, 'İnsan hem geçmişinde, hem özünde dansöz olur mu?' diye yazmıştı. Can'da ona şu sözlerle karşılık vermişti:

"Suskunluğum asaletimdendir, bu çirkin yorumlara anlam veremedim. Söylenecek çok şey var ama Mevlana ne demiş; 'Suskunluğum asaletimden. Her lafa verilecek bir cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!' Hesabını mahkemede verecek."

Geçen günlerde Demet Akalın, Instagram sayfasında Can'ın şarkısını seslendirdiği bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Takipçileri bu durum için, 'Demet Akalın, Sibel Can'a zeytin dalı mı uzattı?' yorumunu yaptı.


Demet Akalın şoke oldu: Hayranı hediye ettiği çizmeyi satışa çıkardı


Demet Akalın, hayranına 7 bin liralık çizme hediye etti


Demet Akalın ve Özlem yıldız barıştı


Hande Yener, Seren Serengil'in çıplak fotoğrafını paylaştı, Demet Akalın çıldırdı


Demet Akalın - Rihanna tartışması


Demet Akalın kendisine gelen hediyeyi Işın Karaca'ya verdi

Haberin Devamı