Magazin Demet Akalın'dan Sakarya'da oğlunu boğarak öldüren kadına tepki

Demet Akalın'dan Sakarya'da oğlunu boğarak öldüren kadına tepki

Paylaş
Demet Akalın'dan Sakarya'da oğlunu boğarak öldüren kadına tepki

Dün internet siteleri ve televizyonlara haber olan Sakarya'da oğlunu boğarak öldüren kadın Demet Akalın'ın gözünden kaçmadı

Sakarya Karasu'da Stat Caddesi üzerinde bulunan apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi Zeynep Keleşoğlu, dün sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek engelli oğlu Necmi Talha Keleşoğlu'nun yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi.

Anne, polise, "Oğlum öldü, evde şu an" dedi. Zeynep Keleşoğlu'nun ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Ancak minik Necmi Talha Keleşoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi.

Daha sonra Zeynep Keleşoğlu sorguda gerçeği şöyle itiraf etti: “Kocam işe gittikten sonra sevgilim olan komşum Turan yılmaz bize geldi. Oğlum Necmi evde bizi yatakta gördü. Kimseye söylemesin diye sevgilimle birlikte oğlumu boğarak öldürdük.”




Sakarya'da vahşet! Annesi ile komşusunu yatakta yakalayınca...


'İDAM GELMELİ!'


Bu haberin sosyal medyada yayılmasının ardından Demet Akalın Twitter hesabından haberi paylaşarak 'İdam gelmeli!!! Bunlar ne anne ne de insan!!! Allah belanııı versin!!' notunu düştü.

Demet Akalın, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerden. Yeri geliyor arkadaşlarına sitem ediyor, yeri geliyor konserlerini paylaşıyor, takipçilerine cevap veriyor, yeri geliyor olaylara tepkisini belirtiyor.


Demet Akalın'dan bebeğini çöpe atan aileye tepki


Demet Akalın isyan etti!

Haberin Devamı