Magazin Demet Akalın hamile mi?

Demet Akalın hamile mi?

Paylaş
Demet Akalın hamile mi?

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un yaşadığı haciz şokunun ardından çiftin ayrılacağı iddia edilmişti. Ayrılık iddialarına birliktelik mesajlarıyla cevap veren çiftin ikinci bir bebek beklediği konuşuluyor

Demet Akalın ve Okan Kurt'un arasına haciz şokunun ardından bir soğukluk girdiği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Bu ayrılık iddialarının ardından Demet Akalın sosyal medya hesabından eşiyle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak iddiaları yalanlamış ve evliliklerinin yolunda gittiğini söylemişti.

Ancak Seren Serengil’in yorumu sonrasında yaşanan yeni gelişme bu barış halinin altında ikinci bir bebek yattığı iddiasının gündeme gelmesine neden oldu.


“HAMİLE MİSİN NESİN?”


Önceki gün sahne öncesi çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Demet Akalın’ın paylaşımına Seren Serengil çok ses getirecek bir yorumda bulundu.

Seren Serengil'in Demet Akalın'a yazdığı “Ay sen bir güzelleştin ya hamile misin nesin?” yorumunun ardından Demet'e çok sayıda tebrik mesajı yağdı.



Öte yandan Demet Akalın ile Işın Karaca'nın arasının iyice açıldığı da iddialar arasında. Bu iddiaların çıkmasına neden olan gelişme ise Işın Karaca'nın sosyal medya hesabından yazdığı şu sözler:

“Herkes mi negatif, mutsuz ve kötülük olsun diye haddini aşarak konuşur? Ben mi anlamadım değişimin korkunçluğunu? Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı? Şükür yerine, küfür koyarsan olacağı bu.”

Işın Karaca’nın sözleri üzerine Demet Akalın da sosyal medyada şöyle bir yorum yaptı: “Ben düşmanıma yaşatmasın derim, birileri oh çeker! Ohhh çekene Allah bin beterini yaşatsın! Kıskançlık kötü şey. Ben ayaktayım şükür.”


Işın Karaca ve Demet Akalın'ın dostluğu bozuluyor mu?

Haberin Devamı