Magazin Demet Akalın ve Demet Şener takipçileri üzerinden kavga etti

Demet Akalın ve Demet Şener takipçileri üzerinden kavga etti

Paylaş
Demet Akalın ve Demet Şener takipçileri üzerinden kavga etti

Demet Akalın 6 yıllık eşi Okan Kurt’tan önceki gün boşandı. Sosyal medya kaynadı. Demet Akalın’ın 17 yıldır atarlı-giderli şarkılarla mesaj gönderdiği Demet Şener de sessiz kalmadı.

Demet Şener bir takipçisinin “Demet Akalın senin için ‘işsiz, dul, ortada kaldı’ demişti. Şimdi ona haciz gelmiş” yorumuna yanıt verdi: “Herkesi kandırırsınız ama Allah’ı asla! Her şeyi görür ve bilir. Ben yüreğimin temizliğine ve Allah’a güvendim.”

Haberin Devamı

‘AYNI SAYFAYA KOYMAYIN’

Demet Şener direkt mesaj yazmak yerine konuya, takipçilerinin yorumları üzerinden yürüdü. Başka bir takipçisinin “Ne demişler; sen doğru dur, Allah eğrinin cezasını verir. Günahını alanlar bir bir dökülüyorlar” yorumunu beğendi.

Bu yorum, ‘2. Sayfa’nın adresinde paylaşılınca Demet Akalın devreye girdi. Demet Şener ile sosyal medyada bile yan yana gelmek istemediğini şu mesajla dile getirdi: “Beni bu kadınla aynı sayfaya koymayın, rica ediyorum.”

ANTALYA'YA UÇTU

Demet Akalın, konser için Antalya’ya uçtu. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda habercilerle karşılaşınca gülerek “Ne işiniz var burada?” dedi. Hiçbir konserini iptal etmediğini de sözlerine ekledi.

TARAFLAR SEÇİLDİ

Gülben Ergen 11 aydır küs olduğu Demet Akalın’a zeytin dalı uzattı. Bir takipçisinin “Demet’i sakın yalnız bırakmayın” sözlerine “Aksi zaten düşünülemez” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Bu arada Demet Akalın’ın, Esra Erol’u Instagram’da takipten çıkarması da kafaları karıştırdı. Üzüntülü günlerinde bile sosyal medyayı takip eden Demet Akalın bazı isimleri İnstagram hesabından siliyor.

17 YILLIK MAZİ

Demet Akalın ile İbrahim Kutluay, 1998-2001 arasında birlikte oldu. İbrahim Kutluay evlenmelerine birkaç ay kala Demet Akalın’dan ayrıldı. Demet Şener ile aşk yaşamaya başladı. 2005’te evlendiler. İki çocukları oldu. 9 ay önce boşandılar. O dönemde Demet Akalın, Demet Şener için şu yorumu yaptı: “Ona teşekkür borçluyum. Ben de onun gibi çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kabilirdim.”