Magazin Demet Akbağ'ın kiracısı Kıvanç Tatlıtuğ çıktı

Demet Akbağ'ın kiracısı Kıvanç Tatlıtuğ çıktı

Paylaş
Demet Akbağ'ın kiracısı Kıvanç Tatlıtuğ çıktı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer çiftinin oturdukları evin sahibinin Demet Akbağ olduğu ortaya çıktı. Demet Akbağ, Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırmıştı...

Demet Akbağ kiracısı Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu eleştirenlere, "Rolünü kendi marifeti ve içgüdüsüyle yapıyor. Bu bir tesadüf değil. O çocuğun başının derdi; yakışıklılığı. Çocuk, yakışıklı diye niye oyuncu olmasın?" demişti.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, meslektaşı Demet Akbağ'm kiracısı olduğu ortaya çıktı. Sabah'tan bülent Cankurt'un iddiasına göre Tatlıtuğ'un, Başak Dizer ile Şubat 2016'da evlendikten sonra taşındığı Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ'mış.



Tatlıtuğ, evlendikten sonra Ulus'taki bekar evinde oturmak istemeyince Aralık 2015'te Demet Akbağ'ın evini kiralamış. Tatlıtuğ, yeni yuvası için kaç lira kira ödüyor bilinmiyor.

WESLEY SNEIJDER İLE HİÇ KOMŞU OLMAMIŞ!
Kıvanç Tatlıtuğ ve müstakbel eşi yaklaşık iki ay evin tadilatımla uğraşmış ve gönüllerine göre bir yuva yaratmışlar. Stil danışmanı olan Başak Dizer, Boğaz manzaralı evde kendisine kocaman bir giyinme odası yaptırırken, Kıvanç Tatlıtuğ da binlerce DVD'lik film arşivi için bir duvarı dolapla kaplattırmış.

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ'un eviyle ilgili doğru bilinen yanlışlar var.

Ünlü oyuncu, evleninceye kadar Ulus'taki kendi dairesinde oturmuş. Yani basında sıkça çıktığı gibi Maçka resindecede hiç oturmamış ve dolayısıyla Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau çiftiyle de hiç komşu olmamış!

Haberin Devamı