Magazin 'Demet beni o mesajla yıktı'

'Demet beni o mesajla yıktı'

Paylaş
'Demet beni o mesajla yıktı'

Demet Akalın'ın boşanma davası açtığı Önder Bekensir, POSTA'ya konuştu

Daha 3 gün önce el ele dolaşıyordunuz. Ne oldu da boşanma kararı aldınız?

Hâlâ büyük şoktayım, çıldıracağım! Demet bir gün önce ‘aşkım’ diyordu. Bir gün sonra ne değişti, inanın ben de bilmiyorum. Demet cep telefonuma şöyle bir mesaj atmış: ‘Biz bu evlilik işini sessiz-sedasız bitirelim’. Mesajı görünce gözlerime inanamadım. Şaka yapıyor sandım. Demet beni o mesajla yıktı, bitirdi.

Şu an ne hissediyorsunuz?

Kendime gelemiyorum. Demet’i çok seviyorum, karıma hâlâ aşığım. Ayrılmayı asla istemiyorum. Ama ortada beni istemeyen bir kadın var.

Demet’in avukatı Ersan Taştekin’in, Beykoz Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede şu iddia var; Siz, eşiniz Demet Akalın’ın konserlerinden gizlice komisyon almışsınız. Demet’in parasını hesabınıza geçirmişsiniz...

Demet ile 22 Mart’ta şirket kurduk. Marttan bu yana 9 konser yaptık. 9 konserle zengin mi olunur?

9 konserden 300 bin TL kazandığınız, Demet’in bunu öğrenince sizden ayrılmak istediği söyleniyor?

Benim ve onun kazandığı ortada. Şahsi hesabım, ortağı olduğumuz şirketin hesabı avukata verildi.

‘Telefonlarıma bile cevap vermiyor’

Demet Akalın boşanma dilekçesine Bodrum tatilinizde arkadaşınız Cem ile zodyakta çekilmiş samimi görüntüden rahatsız olduğunu yazdırmış.

İşte bu beni çıldırttı! Demet’in boşanma dilekçesine bunu yazdırdığına inanmıyorum! Demet bana bunu yaptıysa kendisi de büyük zarar görür. Bana attığı iftirayı temizleyecek. Herkes nasıl bir adam olduğumu biliyor. Daha önceki sağlıklı ilişkilerim ortada.

Peki kimdi o zodyaktaki Cem Bey?

Demet’in yakın arkadaşıydı. Bizi Demet tanıştırdı. Beni tuhaf bir adammış gibi gösteren herkesten hesap soracağım. Demet madem bu fotoğraftan rahatsız olmuş. O zaman fotoğraf yayınlandığında Demet niye beni savundu? O gün suçlasaydı anlardım.

Ortada ihanet var mı?

24 saatimi karımla geçiriyordum. Demet’in de beni aldattığını düşünmüyorum.

Niye boşandığınızı bilmediğinizi söylüyorsunuz. Peki neden Demet’i arayıp sormuyorsunuz?

Telefonla ulaşamıyorum ki! Demet mesaj ve telefonlarıma asla cevap vermiyor. Nerede olduğunu da bilmiyorum.

Şimdi ne yapacaksınız?

Önce yaşadığım şoku atlatacağım. Sonra bizi ayıran, Demet’in aklına giren kişileri bulacağım. Onlardan bunun hesabını soracağım. Parmağımda hala alyansımız var. Demet bana bunu nasıl yapar anlamıyorum.

“Benden kurtulmak kolay değil” diyerek Demet’in üzerine yürüdüğünüz doğru mu?

Böyle bir şey olamaz ki. Çünkü Demet boşanacağımızı telefon mesajıyla bildirdi. Sonra da ortadan yok oldu.

BU FOTOĞRAF VE 300 BİN TL EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Demet Akalın 22 Ocak 2010’da evlendiği Önder Bekensir’e önceki gün 14.00’de Beykoz Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Geçtiğimiz hafta sonu mutlu-mesut bir şekilde Almanya’ya giden çiftin ‘para ve Bodrum’da çekilmiş bir fotoğraf’ yüzünden boşanma noktasına geldikleri iddia ediliyor. Bu iddiaya göre; Önder Bekensir, eşi Demet Akalın’ın konserlerini organize edip aradan gizlice komisyon alıyordu. Eşi Önder Bekensir’in haksız bir şekilde 300 bin TL kazandığını öğrenen Demet Akalın çıldırdı. Duyduğu bu iddiayı Önder Bekensir’e sordu. Bunun üzerine çift şiddetli bir kavgaya tutuştu.

Avukatlar devrede, ama sorun çözülmedi

Diğer neden ise; Önder Bekensir’in, 10 gün önceki Bodrum tatilinde arkadaşı Cem Bey’le çekilen samimi fotoğraf. Günlerce konuşulan bu fotoğraf çiftin arasını açtı. Demet Akalın’ın avukatı Ersan Taştekin “Bu iddiaları dava dilekçesinde sunduk. Geri çekmeyi de düşünmüyoruz. Çünkü müvekkilim Demet Akalın çok üzüldü ve yıprandı” dedi. Önder Bekensir’in avukatı Serpil Tanrıöver ise “O çirkin iddiları geri çekmezlerse boşanmaları mümkün değil. Müvekkilim davayı kesinlikle kabul etmiyor. Bunlar gerçek dışıdır. Müvekkilimin kişilik hakları, şeref ve haysiyeti zedelenmiştir. Gerekli yasal yollara derhal müracaat edilecektir” şeklinde konuştu.

Ahmet CUMALI

3

Haberin Devamı