Magazin Demet dünyaevine girdi

Demet dünyaevine girdi

Paylaş
Demet dünyaevine girdi

Demet dünyaevine girdi

Yılın merakla beklenen düğünü dün akşam gerçekleşti, Demet Akaln ve Önder Bekensir çifti görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün töreninde, ENBE Orkestrası sahne alırken, eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Haberin Devamı

Demet Akalın, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliği ile nikah masasına otururken, Önder Bekensir'in damatlığı Vakko imzası taşıyordu. Çiftin yakın dostlarının ve birçok ünlü ismin katıldığı gecede, Demet Akalın-Önder Bekensir çifti tarafından hazırlanan birçok sürpriz de konuklara eğlenceli anlar yaşattı.

İşte Demet Akalın'ın düğününden detaylar...

- Demet Akalın ve Önder Bekensir'in fotoğraflarından oluşan şık bir yol, davetlileri giriş alanında karşıladı.

- Demet ve Önder çiftinin isimlerin özel olarak işlendiği halılar, kristal mumlarla süslenen gümüş varak ve kristal nikah masası, Demet Akalın için özel olarak hazırlandı.

- Düğüne davetli olan tüm konuklara anı olarak, uzun püsküllü özel lavanta torbaları ile nikah şekerleri hediye edildi.

Haberin Devamı

- Demet Akalın ve Önder Bekensir, tüm misafirlerinden düğünün konseptine göre özel olarak hazırlanan anı defterine, günün anısına bir şeyler yazılmasını istedi.

- Demet Akalın'ın isteği üzerine, tüm mekan beyaz ve pembe orkidelerle, narin, gül ve erengüllerle kaplandı.

- Gece yarısından sonra DJ David Şaboy'un performansıyla keyifli saatler yaşandı.

- Demet Akalın ve Önder Bekensir çifti için yapılan özel smokinli tişörtler misafirlere dağıtıldı.

- Gecenin organizatörü Şebnem Mardini, Demet Akalın'a 1800'lerde yayınlanan bir Fransız yemek kitabından tercüme edilen "Bir koca nasıl pişirilir" tarifi hediye etti.