Magazin Demet Özdemir'in Ankara havası dansı olay oldu! Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında?

Demet Özdemir'in Ankara havası dansı olay oldu! Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Demet Özdemir'in Ankara havası dansı olay oldu! Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında?

Son dönemlerin en gözde oyuncularından biri olan ve şu sıralar Seçkin Özdemir'le aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir'in şöhret olmadan önceki görüntüleri büyük ilgi uyandırdı. Demet Özdemir, görüntülerde Ayşe Dinçer adlı şarkıcının arkasında Ankara havası oynuyor.

Star TV'de yayınlanan "Erkenci Kuş" dizisinde rol alan ve oyunculuğuyla takdir toplayan Demet Özdemir, şöhret olmadan önce Ankaralı Ayşe Dinçer'in "Tiki Tak Tak" adlı klibinde rol almış. Yıllar önce çekilen klipte Demet Özdemir arka planda Ankara havası oynuyor. Görüntülerin yayılmasıyla birlikte ünlü oyuncu gündem olurken hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul'a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand'dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir'in boyu 1.70 cm'dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü'nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede "Efes Kızları"ndan biri olmayı başardı. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide "Aylin" karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde "Alya" karakterini canlandırdı. Ünlü oyuncu son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Haberin Devamı

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura

2014 yılında Kaçak Gelinler

2015 yılında Tut Sözünü

2015 yılında Çilek Kokusu

2016 yılında No: 309

2018 yılında Erkenci Kuş