Spor Demirören-Ronaldo A.Ş.

Demirören-Ronaldo A.Ş.

Paylaş
Demirören-Ronaldo A.Ş.

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo artık bizden biri.. Niye mi? Çünkü Portekizli, artık Yıldırım Demirören'in iş ortağı

Bilindiği gibi Demirören, bundan yaklaşık 10 gün önce menajer Jorge Mendez’le birlikte Real Madrid-Lyon maçına gitmiş, hatta karşılaşmadan önce Mourinho’yla kanka olup, tesislerde saatlerce fikir alışverişi yapmıştı.

Bu seyahat sırasında Mendez aracılğıyla tanıştığı ve 2 saat süren bir yemek yediği Ronaldo’yla da sıcak bir ilişki kurmuştu. Aradan geçen süre zarfında biz de yemeğin detaylarına ulaşıldı.

OTEL VE RESTORAN ZİNCİRİ KURACAKLAR

Buna göre Demirören ile Ronaldo, yıldız futbolcunun doğduğu yer olan sahil kasabası Porto Santo’da otel, rezidans ve restoran zinciri kurma konusunda anlaşma sağladılar.

Esasında konuyu Demirören açtı.. Ronaldo’ya, “Ne gibi yatırımlar yapıyorsun?” diye soran Demirören, Portekizli’nin anlatt›ğı sahil kasabalarında kurmak istediği zincir hayalini duyunca hemen teklifini yaptı: “Ortak yapalım.”

DEMİRÖREN: ANLAŞTIK..

Ronaldo hem şaşırdı hem çok mutlu oldu.. Tesislerin adına kendi markası olan CR7’yi koymayı düşünen Ronaldo’nun fikrine bayılan ve yemekteki konuşma sonrası hemen Porto Santo’dan arazi satın alan Demirören ilk olarak Ronaldo’yla birlikte 60 milyon Euro’luk yatırım yapacaklar.

%50-50 ortak olarak anlaşma sağlayan Demirören ve Ronaldo, bu zincirleri Avrupa sahillerine kuracak. Hatta İstanbul’a kesin, Göçek’e de ‘belki’ olarak bakıyor ikili.

9 KM’LİK SAHİLİ VE GOLFÜYLE ÜNLÜ CENNET

Yıldırım Demirören ve Ronaldo’nun CR7 otelleri zinciri kuracağı Porto Santo (Kutsal Liman), Portekiz’e bağlı Madieira Özerk Bölgesi’nde yer alan bir ada ve ismini de güney kıyılarında bulunan bir koydan almaktadır.

Atlas Okyanusu ile çevrili ada, 1418 yılında Portekizliler tarafından keşfedilirken günümüzde nüfusu 4 bin 476 kişidir. 9 km’lik plajıyla ün yapan adanın en önemli gelir kaynağı turizmdir ve ayrıca dünya çapındaki golf sahalarıyla turistlerin ilgisini her dönem çekip ün yapmıştır.

İki saatlik yemekte Demirören’le çok iyi anlaşan ve ahbap olan Ronaldo, ikilinin daha sonra yaptığı telefon görüşmelerinde İstanbul’a geleceğinin müjdesini verdi.

Demirören’le yaptığı konuşmada “Sezon bitsin İstanbul’a gelip basın önünde de imzaları atarız” ifadesini kullanan Portekizli yıldız, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak jestler yapacağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı