Spor Demirören'in eli kolu bağlı

Demirören'in eli kolu bağlı

Paylaş
Demirören'in eli kolu bağlı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören 8.5 milyon Euro verilerek transfer edilen Tabata'yı tepkilerden çekindiği için gönderemiyor

Siyah- Beyazlılar’da yabancı transferi düğümlendi... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören 8.5 milyon euro verilerek ara transferde Gaziantepspor’dan alınan Tabata’yı bir türlü gönderemiyor.

Haberin Devamı

Başkan, Brezilyalı oyuncunun biletinin kesilmesi halinde bunu seçimdeki rakiplerinin koz olarak kullanmasından korkuyor.

Demirören yakın çevresine “Tabata’yı satarsak taraftar ve kongre üyeleri beni hedef tahtası haline getirir” dedi. Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli, göndereceği yabancı konusunda net bir karar veremiyor.

Matias Delgado’nun sağlık durumu belirsizliğini koruyor. Arjantinli yıldızın, kalması halinde Holosko’nun kiralık olarak Manisaspor’a verilmesi ihtimali gündeme geldi.

BOBO FORVETİN EFENDİSİ

Beşiktaş’ta en çok eleştirilen ve sürekli gönderilmesi gündeme gelen Bobo, attığı 6 golle Süper Lig’de Kartal’ın en skorer ismi oldu. Kartal’ın diğer golcüleri Nobre ve Nihat’ın ise sadece 1’er golü bulunuyor. İkinci yarıda daha da çok gol atacağını kaydeden Brezilyalı yıldız, “Kimse merak etmesin. Kartal emin ellerde” dedi.

Haberin Devamı

ALİCAN ESENCİ