Dr. Haydar Dümen Dengeleri kurarsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Dengeleri kurarsanız...

Haberin Devamı

Cinsellik doğru zamanda özel biriyle yaşanırsa iki tarafa da mutluluk verir. Bu yüzden ne acele edip hayatınızı karartın, ne de geç kalıp sonradan pişman olun. Her şeyi zamanında yaşayın ki hayatın tadını çıkarabilin, kimse de üzülmesin.

BÖYLE SORU YOK!

Durmadan seks yapsam...


32 yaşındayım ve cinselliğe aşırı düşkünüm. Durmadan seks yapmanın yolu yok mu? Nasıl bir yol izlersem başarılı olurum?

CEVAP

Neyin başarısından söz ediyorsun? Cinsellikten yana obur, dünyadaki olaylara karşı ise, ‘Bana ne’ diyen, belki de çare diye bu konuyla ilgili ürünleri yiyen okurum. Yol her zaman bulunur da sonu ne olur bilinmez. Bu işlem hendekten atlarken nehre düşüp boğulmaya da benzer. Çare mi? Al sana çare. Penisine mutluluk çubuğu taktır. Her yaşta, her an, her yerde ereksiyon halinde kalır. Sorun o ki, şimdi aklını ve iradeni bir yere bağlayamıyorsan, onun yerine organı beline bağlayıvermenin yolunu kendin bulursun.

Kız sarışındı, güzeldi ama...

24 yaşındayım. Tanıştığım kız sarışındı, güzeldi ama sevişirken buz gibiydi. Eski heyecanım azalmış gibi. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, Kurtuluş Savaşı döneminde Vasil adlı Rum vatandaşı, doktora götürülürken ölüyor. Ailesi “Ah Vasil, vah Vasil” diye dövünüyor. Bizim köylü kadınlar da ağıta katılıp “Ah fasıl, vah fasıl” diye ağlıyorlar. Uzun yıllar köyde zamansız ağlayana “Ah fasıl diye başlama” derlerdi. Kız frijitti, o sırada Einstein’ın formülünü düşünüyordu. İşte Vasil ve Fasıl karşımıza çıktı. Sen ne diyorsun, ben ne diyorum. Bu durum denemeyanılma yöntemiyle anlaşılır. Günün birinde ateşli bir sarışın devreye girerse Yağma Hasan’ın böreği gibi havalara girme, onunla evlenmeyi düşünme.

Zevk var, orgazm yok

28 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Zevk alıyor, orgazm olamıyorum. Kocam, benim suçlu olduğumu söylüyor, onun sorunu yokmuş. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin bir derecede haklı ama senin suçlu olduğunu söylerken haksız ve insafsız. Hep diyoruz, kadınların yüzde 40’ı orgazm sorunu yaşıyor. Oysa erkeklerin de yüzde 60’ı bir kadını nasıl ısıtacağını bilmiyor. Çünkü acemiler. Cinsellik iki organın merhaba demesi ya da evcilik oyunu değil. Koskoca bir sistem ve beden bu konuda yağmur bulutu gibi olsa da, beyaz bulutlar yağmur bulutlarının ruhu gibidir. Bu ruh olmadan yağmur yağmaz. Bunu bırakalım bir başka yönden bakalım. Olayı yayık yayık sıratarak, bir an önce oldu bittiye getirip uykuya dalan erkeklerin oranı ise yüzde 90’dan az değildir.

Evliliği erteliyorum

28 yaşındayım. Cinsel organım ince. Bu nedenle evliliği erteliyorum. İlaç ya da yapılacak bir tedavi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kesin karar için bir üroloji uzmanından yardım al. Bana soruyorsan mevcutla yetin. İyi kullanırsan iyi sonuç alırsın.

Acı çekiyorum

36 yaşında kadınım. İlk kez erkek arkadaşımla birlikte oldum. Ama canım yanıyor. Bu zamanla geçer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla geçer mi bilmem. Ama biz doktorlar o acıyı yok ederiz.

Cinsellik beni ürkütüyor

29 yaşındayım, ne ilişkiye girdim ne de mastürbasyon yaptım. Çünkü ürküyorum. Acaba bunun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, biraz hızlan ve mastürbasyona başla. Birkaç ay dene, bana sonuçlarını yaz. ‘Bir kuyudan ne kadar çok su çekersen kurur. Hiç çekmezsen yine kurur.’ Sen hiç su çekmediğine göre şu kuyuyu kurutmamaya bak.

Geri ittim ama...

24 yaşında kızım Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir gün sevişirken penisinin vajinama gireceğini hissettim ve onu ittim. Aradan 1-2 saat geçtikten sonra idrarımı yaparken bir yanma oldu. Biraz kan geldi. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, belki zedelendi, belki de bir şey olmadı. Bu arkadaşınla evleneceksen sürtünme biçimindeki birleşmelerin iki yanlı zararı oluyor. Kadın vajinal orgazma geçemiyor. Erkekte ise başarısızlık ve performans düşüklüğü oluyor. Her şeye dikkat edip hesaba katmak gerekir.

Kız istekli değil

18 yaşındayım, kız arkadaşım da 17 yaşında. Onu öpmek istiyorum ama o bunun yanlış olduğunu söylüyor. Onu çok seviyorum ve hep öpmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının yaşını da göz önüne alarak onun duygularına, dünya görüşüne saygı duy. Ne güzel, seviyorsun, konuşuyorsun. Ama elini tut. Ona izin versin. Çok gençsiniz, çocuksunuz daha. Oyunu kuralına göre oynarsanız rahat edersiniz. Unutmayın, önce insanlık sonra cinsellik.

İkimizde de istek yok

43 yaşında kadınım. 16 yıldır evliyim. Kocamla 2-3 aydır ilişkiye girmiyorum. İkimiz de isteksiziz. Ne olacak halimiz?

CEVAP

Sevgili okurum, at koşar, koşar bir süre yorulur ve dinlenir. 6 ay, 1 yıl dinlenirse tembelliğe alışır. Dinlenme süresi 3 ay olabilir. Profesyonel yardım almaya çalışın.

Zedelendi mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla üstümüzde kıyafetlerimiz varken sürtünme yoluyla birlikte olduk. Benden çok açık renkte biraz kan geldi. Acaba kızlık zarım zedelenmiş midir? Yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler.

Nasıl büyütebilirim?

16 yaşındayım. Penisim biraz küçük. Nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli yavrum, ne kadar küçük. Büyük bir olasılıkla büyüyecek, dert etme. Yine de bir üroloji uzmanına gidip yumurtalarına baktır. Çünkü erkekliği o yumurtalar belirler. Şişmansan fazla kilolarını ver. Spor yap. Hormonal bir bozukluk olduğunu sanmıyorum ama ürolog görsün.

Vajinam genişlemiş

30 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. 3 ay önce doğum yaptım. Cinsel hayatımız iyi değildi. Şimdi eşim vajinamın genişlediğini, artık beni istemediğini söylüyor. Bu yüzden sertleşme sorunu yaşıyor. Bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, engebeli bir yola girmişsiniz ama aşılacak. Birçok evlilikte görülen bir durum. Evliliğinizi kurtarmak için tek sorun vajinanın genişliği ise operasyonla düzeltilir. Ama vajina daraltılsa bile sonra yeniden esneklik kazanabilir. Cinselliği iki kişinin aynı dünyayı paylaşımı gibi düşünürseniz daha rahat edersiniz.

Zar dikiliyormuş

23 yaşında kızım. 2 yıl önce biriyle birlikte oldum. 1 yıl kadar ilişkimiz sürdü. Sonra ayrıldık. Şimdi hayatımda biri var. Ben kızlık zarının diktirildiğini duydum. Kızlık zarını diktirsem kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, diktirirsen kan gelir. Ama onun inceliklerini, ayrıntılarını bir kadın doğum uzmanı ile konuşman gerekiyor.

Erken boşalıyorum

27 yaşındayım ve 5 ay sonra evleneceğim. Cinselliğe aşırı düşkünüm. Erken boşalıyorum. Bu durum eşime rahatsızlık verir mi? Çok endişeliyim.

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik endişelenme. Evlendiğin zaman her şeye alışacaksın. Umuyorum, istediğin mutluluğa ulaşacaksın. Erken boşalman devam ederse birkaç ay sonra buna çare ararız. Şimdilik keyfine bak...

GÜNÜN SÖZÜ

Akılsız onur pusulasız gemi gibidir. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder