Magazin Deniz Akkaya'dan Efe Önbilgin'e özür

Deniz Akkaya'dan Efe Önbilgin'e özür

Paylaş
Deniz Akkaya'dan Efe Önbilgin'e özür

"Paraları gece harcayacağına kızına versin" sözünün 'sehven' yazıldığını öne sürdü

Deniz Akkaya, babasının, kızı Ayşe ile arasında 'şahsi' bağ oluşması amacıyla açtığı ve 6 bin lira aylık nafaka bağlanmasıyla sonuçlanan dava için mahkemeye sunulan dilekçede "Paraları gece harcayacağına kızına versin" sözünün 'sehven' yazıldığını öne sürerek, Efe Önbilgin'den özür diledi.

Haberin Devamı

Baba Önbilgin avukatları Deniz Ketenci ve Volga Gökçe aracılığıyla "Çocukla şahsi münasebet kurulması" davası açmıştı. Akkaya da karşı atağa geçerek minik Ayşe için aylık 12 bin lira nafaka istemişti.

Taraflar, dava başlamadan önce hazırlanan porotokolle anlaşma sağlamıştı. Uzun pazarlıklar sonucunda nafaka miktarı ayda 6 bin 300 liraya düşürülmüştü. Nafaka ödeme protokolü önümüzdeki günlerde mahkemeye sunulacak.

Akkaya ise nafaka miktarını yeni bir dava ile resmileştirecek. Ancak tarafların kavgalı olduğu dönemde Akkaya tarafından mahkemeye sunulan "Paraları gece harcayacağına kızına versin" ve "Birkaç gece dışarı çıktığında harcayabileceği tutar olan 15 bin TL nafakanın kızım Ayşe'ye bağlanmasını istiyorum" cümlelerinin sehven kaleme alındığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Akkaya'nın avukatı Altın Mimir, yaptığı açıklamayla sehven yapılan hatanın mahkeme nezdinde dilekçe yenilerek giderildiğini, Efe Önbilgin'den özür dilendiğini bildirdi.