Magazin Deniz Çakır: Allah belanızı versin!

Deniz Çakır: Allah belanızı versin!

Paylaş
Deniz Çakır: Allah belanızı versin!

Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi sezon finaline giren oyuncu Deniz Çakır, çocuk evlilikleri sorununa değinilen bir karikatürü sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına ''Erkek müsveddeleri'' diyerek bela okudu

Sofradan bir kap eksilsin, toprak yabancıya gitmesin, kadının yeri kocasının yanı. Bu inanışlarla, dünyanın dört bir yanında milyonlarca kız, çocuk yaşta evlendiriliyor.

Kız çocukları aileler arası değiş tokuş ediliyor. Doğar doğmaz, daha beşikteyken satılıyor. Tercihleri sorulmuyor, kararları önemsenmiyor, eğitimleri sonlandırılıyor, birey olarak yok sayılıyorlar. Hazır olmadıkları halde anne olmaya zorlanıyorlar.

''HERKES ANA BABA OLMASIN''

Türkiye'nin de kanayan yarası olan bu duruma oyuncu Deniz Çakır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok sert tepki gösterdi.

Tepkisini dikkat çekici ifadelerle gösteren Deniz Çakır şunları yazdı:

''Çocuğu yaşındaki kızlara 'kendi cinsel yetersizlikleri' yüzünden meyleden erkek müsveddeleri Allah belanızı versin! NET… Herkes de ana-baba olmasın ya… Koruyun çocuklarınızı… Şu paylaşımın altına bile abuk sabuk şeyler yazanlar bir gidin ya… Bir kendinize gelin yaa…''

İŞTE DENİZ ÇAKIR'IN O PAYLAŞIMI:






Haberin Devamı