Magazin Deniz Çakır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan çıkarıldı

Deniz Çakır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan çıkarıldı

Paylaş
Deniz Çakır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan çıkarıldı

Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Deniz Çakır, yapımcı Raci Şaşmaz’ın kararıyla, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosundan çıkarıldı. Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığı duyurdu.

Deniz Çakır, üç sezondur başrolünü Oktay Kaynarca’yla paylaştığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosundan çıkarıldı. Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’nin eşi Meryem karakterine hayat veren oyuncu, eylülde yeni bölümleriyle ekrana gelecek projenin tanıtım çekimlerinde yer almadı.

Haberin Devamı

KARARDA ÇAKIR'IN ÖZEL HAYATI ETKİLİ OLDU

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın, sık sık özel hayatı ve alkollü görüntüleriyle gündeme gelen Çakır’ın bu tutumundan dolayı rahatsız olduğu için böyle bir karar aldığı öğrenildi. İşsiz kalmasından dolayı şoke olan oyuncunun yerine, yapım şirketinin yeni bir isim arayışına girdiği konuşuluyor.

'DENİZ İLE VEDALAŞTIK'

Çıkan haberlerin ardından yapımcı Bahadır Özdener Instagram hesabından Deniz Çakır'ın da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Ayrılık vakti... Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır.

Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi.

Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

Haberin Devamı

DENİZ ÇAKIR DA PAYLAŞTI

Oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ayrılığı duyurdu. Yazdığı duygusal cümlelere takipçilerinden kısa sürede beğeni yağdı. İşte o paylaşım;

'Üç sezon boyunca şahane bir macera yaşadık... Ben çok sevdim Meryem’i... Çok şey öğretti bana... Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken... Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken... İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet... Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım... “İyi insan” olmak güzel... Yanlış olanın karşısında durmak da... Her zaman sevgi ve umutla... DENİZ ÇAKIR'