Magazin Deniz çok fena köpürdü!

Deniz çok fena köpürdü!

Paylaş
Deniz çok fena köpürdü!

Deniz Seki, futbolcu aşkı Ali Turan'ın eski sevgilisi Ayşe Yıldız'la mesajlaştığını görünce ortalığı birbirine kattı

Antalyasporlu futbolcu Ali Turan'la yeni bir aşka yelken açan Deniz Seki'nin kıskançlık krizi tuttu. Geçtiğimiz günlerde Venedik'te aşk tatili yapan ikilinin arasına kara kedi girdi. Ali Turan'ın eski sevgilisi Ayşe Yıldız'la mesajlaştığını fark eden Deniz Seki, hemen telefona sarılarak kavgaya tutuştu.

Haberin Devamı

TEHDİTLER SAVURDU

İddiaya göre Seki, "Bir daha Ali'ye mesaj attığını görürsem senin canını yakarım. Artık ondan uzak dur" diye tehditler savurduktan sonra aşkıyla da tartıştı. Futbolcunun eski sevgilisi için 57 numaralı forma giydiğini öğrenen Seki, "Forma numaranı değiştireceksin" dedi. Turan, Seki'yi zor sakinleştirdi.

SEKi'YE PLAKA

Ali Turan, şarkıcı Deniz Seki'ye de jest yapmayı unutmadı. Futbolcu yeni arabasının plakasını, kendi ve sevgilisinin baş harfleri olan "DA" yaptırdı.

57' NİN SIRRI

Futbolcu Servet Çetin'in yakın dostu olan Ayşe Yıldız'la gizli bir aşk yaşayan Ali Turan, Antalyaspor'da 57 numaralı formayı giymişti. Sinop'lu olan Yıldız, memleketinin plaka numarası olan 57'yi giyen Turan'ın bu jesti karşısında çok duygulanmıştı.

Haberin Devamı

AYŞE'YE FORMA

Antalyaspor'da 57 numaralı formayı giyen Ali Turan, Sinoplu Ayşe Yıldız'la evliliğin eşiğinden döndü.


TAKVİM