Yaşam Deniz, güneş, kum, Serengeti!

Deniz, güneş, kum, Serengeti!

Paylaş
Deniz, güneş, kum, Serengeti!

Tüm yıl boyunca dört gözle beklenilen mevsimin gelmesiyle yapılan tatil planları devreye giriyor. Hava yolları zamandan tasarruf gibi görünse de kızı gibi gördüğü aracından kopamayanlar sürüş keyfini tadarak, doğal güzellikleri seyrederek uzun yol yapmak isteğiyle hazırlıklarına devam ediyor.

Sürüşten uçuşa, motordan yelkene her türlü özel alanda konforlu kullanım alanı sunan gözlükleriyle Serengeti sürücülerin ideal gözlük ihtiyacını karşılıyor ve tatilin her evresine uygun özellikleriyle göz dolduruyor...

Haberin Devamı

Serengeti Güneş Gözlükleri dünyanın en iyi güneş gözlükleri arasındadır. Göz doktorları tarafından da tavsiye edilen Serengeti Güneş Gözlüğü kristal cam polarize içten antirefle gibi bir çok özelliklere sahiptir.

Serengeti, 1908 yılında Corning'in araştırma laboratuarı Abd endüstrisinin ilklerinden biri olan kuruluş tarafından kuruldu.

1939 yılında Photochromic camın dünyadaki ilk üretici firmasıdır.

1964 yılında ise Güneş in UV ışınlarına göre kendisini ayarlayabilen Photochromic camı üreterek yine bir ilke imza attı.

1980 yılında Serengeti Spectral Control filtre sistemini dünya ya kazandırdı. Bu teknoloji kontrast ve netlikte yeni çığır açtı.

1982 yılında Photochromic cam ile Spectral Control u birleştirerek piyasaya sundu.

Haberin Devamı

1985 yılında Serengeti Drivers ile ilk sürücü gözlüğünü piyasaya sundu.

1988 yılında Fortune Dergisi tarafından Amerika da ilk 100 firma arasında gösterildi.

TUZLA BUZ OLAN GÖZLÜK CAMLARI TARİH OLDU

Küçük bir kum tanesinin çizdiği, ufak bir darbenin kırdığı gözlük camları mazide kaldı. Renklerin ahenginden ilham alarak gözlük üreten dünyaca ünlü Etnia Barcelona; çizilmeyen, kırılmayan cam teknolojisi ile sektörde fark yarattı. Markanın tüm modellerinde kullandığı kırılmaz polarize camlar her türlü darbeye karşı maksimum dirençli... Kılıfsız taşındığında ya da yere düştüğünde gözlük camları kırılır ya da çizilirse marka ürünün yenisini gönderiyor.

Doğallık Etnia Barcelona’ dan, Gözlüğün Çerçevesi Pamuktan

Kemikli ve kemerli burun yapısına sahip kişiler gözlük seçerken kararsız kalabiliyor, kullanıcının beğendiği gözlük kendisine uymayabiliyor ya da kişi gözlük kullanmaktan vazgeçiyor. Etnia Barcelona gözlük çerçevesinde kullandığı asetatı pamuktan üretiyor. Pamuktan üretilen bu materyal kullanıcının vücut ısısıyla şekil alıyor ve asetat burun pedleri esneyerek yüze uygun bir form kazanıyor. Kullanıcının yüz şeklini alan güneş gözlükleri maksimum konfor ve görüşte netlik sunuyor. Yüzle bütünleşen gözlükler sabitleniyor düşme veya kayma meydana gelmiyor. Kalitesi ve şıklığıyla göz dolduran marka teknolojisiyle de yoğun ilgi görüyor.