Magazin Deniz Hüsnü'yü 'yakamadı'

Deniz Hüsnü'yü 'yakamadı'

Paylaş
Deniz Hüsnü'yü 'yakamadı'

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin eski sevgilisi Deniz Seki, 18 kişinin yargılandığı uyuşturucu davası kapsamında iki hafta önce ifade vermişti

Vatan'ın haberine göre, Seki, eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’yle ilgili olarak “Bahsedilen tarihlerde Hüsnü Şenlendirici ile aynı evde yaşıyordum. Bu dönemde Hüsnü, uyuşturucu madde kullanıyordu. Kullandığı madde kokaindir. Ayrıca Neşe Ünal’ın da uyuşturucu madde kullandığına şahit oldum. Neşe’nin kullandığı madde esrardı” iddiasında bulunmuştu.

Şenlendirici ve Ünal’ın yargılandığı dava Sarıyer 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Şenlendirici’nin avukatı Faruk Çelik “Tanık ile müvekkilim arasında eskiye dayalı bir kırgınlık olduğu için beyanlarının dikkate alınmamasını talep ediyoruz. Gerekirse kokain kullanmadığının tespiti için müvekkilimizin Adli Tıp Kurumu’na sevkini istiyoruz” dedi. Ancak mahkeme, Şenlendirici’nin Adli Tıp’a sevkine gerek görmeyip, toplanan deliller ışığında hem Hüsnü Şenlendirici’nin hem de Neşe Ünal’ın beraatine karar verdi.

Haberin Devamı