Magazin 'Deniz için cezaevi önünde çadır kuramazdım'

'Deniz için cezaevi önünde çadır kuramazdım'

Paylaş
'Deniz için cezaevi önünde çadır kuramazdım'

Hüsnü Şenlendirici eski aşkı Deniz Seki'nin sözlerine ilk kez cevap verdi

Deniz Seki 1 ay önce yaptığı açıklamada cezaevine girmeden önce ayrıldığı sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’yi kastederek “Ben onun yerinde olsaydım cezaevinin önüne çadır kurardım, açlık grevi yapardım... Aşkıma sahip çıkardım” demişti.

Hüsnü Şenlendirici bu sözlere ilk kez NTV’de Çiğdem Anad’ın yönettiği ‘10 Kadın’ programında cevap verdi. Hüsnü Şenlendirici “Biz çingeneler eskiden çadırda yaşardık. Ama artık yerleşik düzene geçtik. Çadır yok, apartman var.

Bu yüzden cezaevinin önünde çadır kuramazdım. Sanırım Deniz bunu unuttu. Söylediğinin aksine aşkıma sahip çıktım. Ne mi yaptım? Eşimi ve 2 çocuğumu terk ettim. Boşanma davası açtım” dedi.

‘Keşke çok sevmeseydi’

“Sanıldığı gibi Deniz’i ben terk etmedim. Cezaevinden çıkmasını da bekledim” diyen Hüsnü Şenlendirici sözlerine şöyle devam etti: Başıma ne geldiyse kadınların beni bu kadar çok sevmesinden ve paylaşamamasından ileri geldi.

Keşke kadınlar beni bu kadar çok sevmeseydi. ‘Bugün olsa Deniz Seki ile aynı şeyleri yaşar mısın?’ diye sorsanız cevabım şu olur: Büyük hataydı. Ama bugün olsa aynı aşkı yine yaşardım.

Haberin Devamı