Gündem Deniz paraşütü faciası

Deniz paraşütü faciası

Paylaş
Deniz paraşütü faciası

Antalya Side'de oturan İngiliz Glenn Robert Hudson, kızı Emma ile birlikte deniz paraşütü yapmak için açıldı. Sürat teknesinin çektiği deniz paraşütü 50 metre yükseldiği sırada emniyet kemeri kopan Glenn Robert Hudson denize çakılarak öldü

YILDIR SİDE’DEYDİ

Haberin Devamı

Antalya Manavgat’ın Side beldesinde 8 yıldır ailesiyle yaşayan İngiliz Glenn Robert Hudson (51), kızı Emma (25) ile birlikte deniz paraşütü (parasailing) yapmak için dün 15.30 sıralarında açıldı. Sürat teknesinin çektiği deniz paraşütü 50 metre yükseldiği anda emniyet kemeri kopan Glenn Robert Hudson denize çakıldı. Çevredekiler tarafından sahile çıkarılan Glenn Robert Hudson’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Paraşütteki Emma Hudson ise kontrollü bir şekilde karaya indirildi. Emma Hudson olayın şokunu uzun süre atlatamazken, babasının cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Manavgat’ta geçen yıl 7 Ağustos’ta da deniz paraşütünün emniyet kemerini çıkartıp akrobasi hareketleri yapan Fas asıllı Belçikalı turist Abdurrahim Ahmiri (39) denize düşüp ölmüş, ailesi su sporları şirketini suçlamıştı.

Haberin Devamı

Mehmet ÇELİKTEN/DHA