Magazin Deniz Seki asansörde kaldı

Deniz Seki asansörde kaldı

Paylaş
Deniz Seki asansörde kaldı

Kırklareli'ne ücretsiz halk konseri vermek için gelen şarkıcı Deniz Seki, konakladığı otelin asansöründe kalınca kısa süreli panik yaşadı

Seki, Ak Parti Kırklareli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen konsere katılmak için dün Kırklareli’ne geldi. Sanatçı, konser için hazırlıklarını yapmak için kent merkezindeki Grand Hotel’e yerleşti. Hazırlıklarını tamamladıktan sonra ikinci kattaki odasından çıkarak asansöre binen Seki, iki kat arasında arıza yapan asansörde mahsur kaldı. Seki, bir süre sonra kendi imkanları ile asansörü aşağıya indirmeyi başardı. Kapısı açılan asansörde kısa süre bekleyen sanatçı, korku refleksi ile baş parmağı ile damağını kaldırdı. Karşısında gazetecileri gören Seki, "Aslında ben korkmam ama iki kere çıkıp indik" dedi.

Haberin Devamı

Gazetecilerin Davranış Bilimleri Uzmanı Sibel Üresin’in çok eşli evliliğin yasal olmasını savunan konuşması hatırlatılınca Seki, "Kafayı yemiş o arkadaşımız her kimse, delirmiş" diye konuştu. Ardından Seki, Kırklareli Vilayet Meydanı’nda düzenlenen konserde, yaklaşık 5 bin kişiye söylediği şarkılarla unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Seki, konserin ardından Kırklareli’nden ayrıldı.

DHA